Hemlagad Masturbator Vibrator Masturbation Cup

Det är sant! Tillsätt bara vatten och den hemlagade Masturbator Vibrator Masturbation Cup blir så snygg som det skulle göra med smörjmedel.
chatta nu

Produktinformation

produktnamn

Hemlagad Masturbator Vibrator Masturbation Cup


Det är sant! Tillsätt bara vatten och den hemlagade Masturbator Vibrator Masturbation Cup blir så snygg som det skulle göra med smörjmedel. Föreställ dig att hoppa i duschen när som helst och njuta av den här koppens supersnabbhet och snäva analöppning direkt. Inkluderar etui och praktisk hängsladd!


Sexig anal öppningskopp som smälter själv med vatten

Bara några droppar vatten aktiverar koppens smörjande design

Snygg och mjuk analöppning är perfekt för fantasikul i duschen

Att stimulera strukturerad kärlekstunnel gör varje drag fantastiskt

Få lite byte medan du blir ren! Lägg till fantasikul till alla duschar med den hemlagade masturbatorvibratormasturbationskoppen. Gå in i den snäva baköppningen och skäm bort dig med en stimulerande bild i en tuff och strukturerad kärlekstunnel. Den bästa delen? Tillsätt bara vatten och dess revolutionerande vattenaktiverade design gör att det känner sig så snyggt som med smörjmedel. Det låter dig hoppa över prep och komma rätt till den goda delen: den tillfredsställande koppen.


Färg: rosa, svart Welcome Customised

Produktstorlek: 280 * 70 mm

Material: TPR + ABS


Fungera

Luktfri,

Mjukt och bärbart

360 graders termisk isoleringsdesign, USB

Stark vibration, vattentät


Hot Tags: hemmagjord masturbator vibrator masturbation kopp, Kina, tillverkare, leverantörer, grossist, anpassade, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like