Vibration Masturbation Vagina Cup Sexiga verktyg för män

En av de största fördelarna med Vibration Masturbation Vagina Cup Sexiga verktyg för män Go: Surge är dess diskreta design.
chatta nu

Produktinformation

Produktnamn:

Vibration Masturbation Vagina Cup Sexiga verktyg för män


Men den kompakta Surge håller inte tillbaka när det gäller nöje! Det skapar samma sugande känsla varje gång du använder den precis som den ursprungliga Vibration Masturbation Vagina Cup Sexiga verktyg för män. Du kan till och med justera intensiteten på sugkänslan bara genom att vrida basen. Och för att sötna ditt nöje ännu mer, kommer Surge med sin egen högt specialiserade interiör utformad för att maximera din stimulans och njutning. Rader med revben är arrangerade i ett rutigt liknande mönster för en upphetsande massage, medan mjuka nubber utövar tryck vid viktiga punkter för att du ska explodera!


En av de största fördelarna med Vibration Masturbation Vagina Cup Sexiga verktyg för män Go: Surge är dess diskreta design. Det vanliga svarta förvaringsfodralet ser ut som en ficklampa eller ett verktygsfodral - vilket gör det enkelt att gömma sig i ditt garage, verkstad eller mansgrotta där din betydande andra aldrig skulle hitta det.


Vibration Masturbation Vagina Cup Sexiga verktyg för män Go: Överspänning är 3 tum bred vid toppen och 2 tum bred vid basen. Flygplanet mäter 8,25 tum långt från topp till botten, med upp till 7 tum infällbart. Ärmen är gjord av ett realistiskt material som kallas SuperSkin och ser ut och känns som mänsklig hud för en otroligt livlig upplevelse. Ett litet prov av smörjmedel inkluderas så att du kan prova din Vibration Masturbation Vagina Cup Sexiga verktyg för män så fort du får den.


Vibration Masturbation Vagina Cup Sexiga verktyg för män masturbator är kompatibel med Adam & Evas vattenbaserade och silikonbaserade könsslangar. Ta bort hylsan från plasthöljet och tvätta den i varm, tvål före och efter varje användning. Se till att hylsan är helt torr innan du lagrar din Vibration Masturbation Vagina Cup Sexiga verktyg för män masturbator.


Ursprungsplats: Zhejiang, Kina (fastlandet)

Modellnummer: GUCX548

Typ: SEX TOY

Varumärke: Grön universal

Funktion: Masturbation i män

Produktnamn: Sexleksaker för män

Modell: GUCX548

Material: TPR

Färg: hudfärg

Certifiering: CE ROHS

Vikt: 300g

OEM: Support

Egenskaper: Sexprodukter

Paket: Färgglad kartongförpackning


Hot Tags: vibration onani vagina cup sexiga verktyg för män, Kina, tillverkare, leverantörer, grossist, anpassade, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like