Bdsm sexig leksakboll lavemang

Den bdsm sexiga leksakboll lavemang gör förberedelserna för samlag snabbt och enkelt. Denna mjuka, lättanvända lavemanglampa är en praktisk enhet för att rengöra ändtarmen.
chatta nu

Produktinformation

Produktnamn:

Bdsm sexig leksakboll lavemang


Den bdsm sexiga leksakboll lavemang gör förberedelserna för samlag snabbt och enkelt. Denna mjuka, lättanvända lavemanglampa är en praktisk enhet för att rengöra ändtarmen. Perfekt för anal rengöring innan spelet. Den bdsm sexiga leksakboll lavemang innehåller en premium mjuk, flexibel spets som konturer till din kropp.


Så här använder du: Detta högkvalitativa kit är helt säkert och ger fantastiska resultat i ditt eget hem. Vår lavemanglampa består av två delar: Den första är ett flexibelt, djupt rent munstycke som är lätt att sätta in och bekvämt att ta bort. Den andra är en platt bottenlampa som är speciellt utformad för att motstå att den välter. Fyll bara glödlampan med önskad vätska, sätt in spetsen och tryck långsamt på glödlampan för att släppa vätskan. När du är klar lossnar delarna för en snabb rengöring i varmt tvålvatten.


Modell: CHSM-X009

Funktion : anal vestibule irrigator

Manliga och kvinnliga par SM

Vaginal rengöringsmedel för vuxna sexleksaker

Blå lavemang

Material: kisel

Pris : 1-99stk : 1,6 $ 100-999: 1,5 $> 1000stk : 1 $


Hot Tags: bdsm sexig leksakboll lavemang, Kina, tillverkare, leverantörer, grossist, anpassade, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like