Singelfrekvensvibrationscockring

Du kan bära en penisring genom att bara glida den på din axel, eller så kan du sträcka ringen med båda händernas fingrar och glida den under och bakom dina bollar och över axeln.
chatta nu

Produktinformation

Produktnamn:

Enfrekvens vibrationshane ring


Om du aldrig har använt en penisring tidigare, kommer du att upptäcka att de kan göra sex sensationell och mer hållbar. Vad händer när du använder en? Det handlar om att begränsa blodflödet. När du bär en ring fångas blodet som gör en erektion hård i penis. Detta ger dig en tillfälligt hårdare erektion under en längre tid. (Bär aldrig en penisring i mer än 20-30 minuter åt gången.) Ringen ska tas på innan du är upprätt.


Du kan bära en penisring genom att bara glida den på din axel, eller så kan du sträcka ringen med båda händernas fingrar och glida den under och bakom dina bollar och över axeln. Den ska passa bekvämt utan smärta eller obehag. O Wow! Vibrating Penis Ring erbjuder den maximala kombinationen av sammandragning och komfort.


Denna rings vibrerande kula drivs av klockbatterier för intensiva sensationer. För att sätta i eller byta batteri, skruva loss den nedre delen av den vibrerande kulan och sätt in klockbatterierna, platt sida uppåt. Kulan fungerar med en enkel tryckknappskontroll i basen.


Modell: CHSJH-X005

Färg : rosa lila svart

Material: TPR + ABS

Storlek: 7 * 4 * 2

Vikt: 22g

Batteri: 4 LR1130 knappbatterier

Funktion vibr Vibration med en enda frekvens

Pris : 10-99PCS : 1,6 $ 100-1000PCS1,55 $> 1000OPCS : 1,53 $


Hot Tags: enfrekvens vibration kukring, Kina, tillverkare, leverantörer, grossist, anpassade, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like