Stretch Strong Vibrating Penis Men Vibrating Bullet Cock Ring

Slip denna penisring över din skaft eller skaft och bollar för att ge stickande känslor samt en sensationell erektion!
chatta nu

Produktinformation

Produktnamn:

Stretch Stark vibrerande penis Män Vibrating Bullet Cock Ring


Det bästa blev bättre med en större, kraftfullare bullet vibe för att driva hennes klitoris vild! Sträckig ring fungerar för att hålla erektionen hårdare, längre, njutning ticklers gör det känns som en 3-vägs där nere! Vattentät! Färgerna kan variera.

Erektionsstöd för honom, fantastiska vibrationer för henne! O Wow! Vibrationsring har en mjuk, stretchig penisring för hårdare, längre erektioner. För henne finns det en flimrande klitoris! Starka vibrationer drivs av en större än genomsnittet, avtagbar tryckknapp.


Slip denna penisring över din skaft eller skaft och bollar för att ge stickande känslor samt en sensationell erektion! Hemligheten är bulletvibratorn - släpp den i den inbyggda klitoris för att få fantastiska vibrationer för er båda.


Nubby texturer kommer att driva din lady vild med stickande spänningar och uppmanar henne till en övergripande orgasmisk rusning!


Modell: CHSJH-X001

Färg : rosa lila svart

Material: TPR + ABS

Storlek: 3,5 * 4,5 * 2

Vikt: 13,2

Batteri: dubbla LR1130-knappbatterier

Funktion vibr Vibration med en enda frekvens

Pris : 10-99PCS : 0,22 $ 100-1000PCS : 0,2 $> 1000PCS : 0,197 $


Hot Tags: stretch starka vibrerande penis män vibrerande bullet cock ring, Kina, tillverkare, leverantörer, grossist, anpassade, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like