19,5 cm Silikon Dual Layer Dildo

19,5 cm Silicon Dual Layer Dildo har en penisformad spets, lätt venad axel och stora bollar. Dildos speciella design med dubbeltäthet ger den en unik livsliknande känsla.
chatta nu

Produktinformation

produktnamn

19,5 cm Silikon Dual Layer Dildo


Oavsett om du vill ha ett snabbt och smutsigt bytesamtal eller något mer långsiktigt, är denna realistiska dildo den perfekta partneren!


Realistisk utseende och känsla för att utföra dina favoritfantasier

Böjer & böjer lätt för din njutning

Stabil sugkoppsbas för handsfree-kul

19,5 cm Silicon Dual Layer Dildo har en penisformad spets, lätt venad axel och stora bollar. Dildos speciella design med dubbeltäthet ger den en unik livsliknande känsla. Ett mjukt yttre lager sveper runt en fast inre kärna - så att det känns som det verkliga varje gång du pressar det i handen eller med dina keglar. Det gör också dildot tillräckligt fast för enkel penetration medan den förblir mycket flexibel för att passa inre kurvor i total komfort. Det fungerar dina inre fläckar precis rätt ... så du kommer aldrig att sparka den här killen ur sängen!

19,5 cm Silicon Dual Layer Dildo har en robust bas med ett livsliknande par bollar som du kan använda som ett handtag eller gnida mot dina bitar för extra stimulering. Den tunga sugkoppen fastnar på de flesta släta ytor för rolig fun i olika positioner. Sätt fast den på duschväggen och ta den bakifrån. Eller fäst den vid köksbordet för en rolig resa. Basen passar O-ringsele i standardstorlek så att du kan använda den tillsammans med din partner!


Modellnummer: GUCX349-D

Vattentät: 100% vattentät

Färg: Flesh

Vikt: 193g

Meterial: TPR


Beskrivning

· Stark vibration, pulsering och upptrappning men tyst

· Funktion: Mjuk och riktig struktur

· 100% vattentät

· Lång tid användartid

· Färg: rosa, lila

· Funktion: kvinnor onani

· Dildovikt: 300 g

· Certifiering: CE, ROHS


Hot Tags: 19,5 cm kisel dubbelskiktsdildo, Kina, tillverkare, leverantörer, grossist, anpassade, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like