9 ”Dildo för kvinnor

Produktnamn 9 ”dildo för kvinnor VARNING: Denna 9” dildo är bara för människor som vet att de kan ta den - eller den otroligt nyfikna och kåta! Beställ lite smörjmedel, eftersom du behöver den för att sneda den på tjocka, fallhuvud och ner i venen skaftet. Din smörjmedel kommer att förbli säkra, tack vare ...
chatta nu

Produktinformation

Produktnamn 9 ”dildo för kvinnorVARNING: Denna 9 "dildo är bara för människor som vet att de kan ta den - eller det otroligt nyfikna och kåta!

Beställ lite smörjmedel, eftersom du behöver det för att skära det på det tjocka, falliska huvudet och ner i venen. Din smörjmedel kommer att förbli stående tack vare den strukturerade axeln. Ta tag i hans generösa bollar för att hjälpa dig att skjuta in den. Håll den stadigt genom att först placera sugkoppen på en plan yta som ett golv, bord eller dörr.
Slå sedan på den.

Your Ignite 9 "Vibrating Dildo With Suction Cup gör en bra sexleksak även om du sällan sätter på den. Ta tag i dessa bollar och skjut honom och slipa bort till ditt hjärts innehåll. Han är flexibel så att du kan tillfredsställa den en plats där det känns så bra .

När du slår på vibratorn blir du chockad över hur tyst det är. Det tjocka TPR-materialet dämpar ljudet, liksom din kropp efter att du har monterat det.

Presentera Ignite 9 "Vibrating Dildo With Suction Cup till din partner för en hemlig 3-vägs fantasi som bara du två vet om. Du kanske vill fråga först, det är ganska darn stort.

Förresten, de flesta påkopplade sele kommer att rymma Ignite 9 "Vibrating Dildo With Suction Cup. Föreställ dig att sköta dig med den dåliga pojken!

Storlekskungar och kungar kommer inte att tveka att ta tag i sina egna Ignite 9 "Vibrerande dildo med sugkopp för nöje som är uppmätta över tum. Om du känner till en sådan person, var deras bästa vän för livet och få dem en

Modell nr GUYJ389-Y01


Vattentät 100% vattentät


Färg lila svartbrun

Storlek 25 * 8 cm


Meter TPE


Beskrivning


· Stark vibration, pulsering och upptrappning


· Funktion: Mjuk och riktig struktur


· 100% vattentät


· Funktion: kvinnor onani


· Dildo storlek: 9 tum


· Certifiering: CE, ROHSHot Tags: 9 ”dildo för kvinnor, Kina, tillverkare, leverantörer, fabrik, grossist, anpassade, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like