Stor storlek silikondildo med stark sugkopp

Gå vidare och fäst sugkoppens bas på nonporous ytor som en stolstol, huvudgavel eller duschvägg.
chatta nu

Produktinformation

produktnamn

Stor storlek silikondildo med stark sugkopp


Smörj upp och ta den i de rejäl bollarna, eller använd den sele-kompatibla sugkoppsbasen för att spela handsfree. När du behöver det stort och fast, lita på sexleksaksexperter på oss för att ge dig "D"! Stora silikon Dildos med stark sugkopp 19cm Dildo - vilket betyder att den är lätt flexibel för din komfort, men står upp ramrod-straight utan problem! Det är också utformat med absolut naturtro detaljer, helt ner till venerna och rejäl bollar. Det gör denna dildo perfekt för att uppfylla alla dina största, vildaste fantasier.


Gå vidare och fäst sugkoppens bas på nonporous ytor som en stolstol, huvudgavel eller duschvägg. De stora silikondildoerna med stark sugkopps säkra grepp kan hålla jämna steg med dina styggaste impulser. Det är också kompatibelt sele, så att du kan svänga en stor ... ja, du vet.


För bästa resultat, lägg till mycket av ditt favorit smörjmedel till Big Size Silicon Dildos med stark sugkopp 10,5 tum Firmskyn Dildo före användning. Tvätta med flytande tvål och vatten. Torka av med en luddfri trasa.


Modellnummer: GU811

Vattentät: 100% vattentät

Färg: Blåst

Vikt: 285 g

Meterial: Flytande silikon


Beskrivning

· Funktion: Mjuk och riktig struktur

· 100% vattentät

· Lång tid användartid

· Färg brun

· Funktion: kvinnor onani

· Dildo storlek: 19 cm

· Certifiering: CE, ROHS


Hot Tags: stor storlek silikon dildos med stark sugkopp, Kina, tillverkare, leverantörer, grossist, anpassade, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like