CE-certifiering Privat kvinnlig Jumbo Vibrator Dildo

Upplev den realistiska magin med dubbeltäthet med en 8,66-incher som känns exakt som en verklig bankande erektion!
chatta nu

Produktinformation

produktnamn

CE-certifiering Privat kvinnlig Jumbo Vibrator Dildo


Ibland spelar storlek ingen roll. Det är när du tar in The Female Jumbo Vibrator Dildo. Denna extra stora dildo känns så livsliknande, du svär att det är den riktiga saken, bara superstor! Med sitt PVC-material med dubbla täthet får du den mjuka och flexibla ytterhuden med skulpterad detalj, men också en mycket fast "hård" känsla i kärnan!


Större är definitivt bättre med denna 8,66 tum penis som aldrig blir mjuk!

Upplev den realistiska magin med dubbeltäthet med en 8,66-incher som känns exakt som en verklig bankande erektion! Ta tag i axeln hårt så blir du förvånad över det mjuka och flexibla utsidan. Stryk det och dina händer och fingrar känner en tätare, benliknande kärna inuti som känns som en verklig upprätt penis.


Få en livlig erektionsupplevelse när du önskar. Upplev den fulla tillfredsställelsen av Adams fulla 8,66 tum! Hans konstruktion med dubbeltäthet lämnar honom mjuk och flexibel på utsidan, med realistisk utformning och detaljer. På insidan ger en tätare kärna honom all fasthet i en bankande erektion. Håll honom, sätt in honom, stäng ögonen så svär du att Adam känns precis som den riktiga saken.


Färg: Svart, lila kött. Välkommen anpassad

Produktstorlek: 8,66 tum

Material: PVC


Hot Tags: ce-certifiering privata kvinnliga jumbo vibrator dildo, Kina, tillverkare, leverantörer, grossist, anpassade, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like