Stor storlek Mjuk Silikon Dubbel Färg Enorm Dildo

Ta tag i den i kulorna, greppa den i axeln, gå bara framåt - ta den och känna en smidig, naturtro 35 mm bred TPE-axel som är strukturerad för att trycka spänningen.
chatta nu

Produktinformation

produktnamn

Stor storlek Mjuk Silikon Dubbel Färg Enorm Dildo


När du längtar efter det riktiga, tillfredsställer den vibrerande dildon "True Feel" verkligen ... och på så många sätt! Vi tog vår stora storlek Mjuk Silikon Dubbel Färg Enorm Dildo och adderade vibrationer, en fjärrkontroll och den är laddningsbar. Det är 200 mm rent nöje, med en sele-kompatibel sugkoppsbas som förblir stadig på de flesta plana ytor, oavsett hur vilda saker blir.


Stor realistisk vibrerande dildo med detaljer som fallhuvud, vener, bollar

Dildo är vattentät, används med vattenbaserade smörjmedel eller geler

Ta tag i den i kulorna, greppa den i axeln, gå bara framåt - ta den och känna en smidig, naturtro 35 mm bred TPE-axel som är strukturerad för att trycka spänningen. Knobhuvudet är format för att reta dig inuti. Och TPE-materialet har konstruerats för att härma din kropp för den lyxiga hud-på-hud-känslan. Ta ögonbindelstestet: dess mjuka, fjädrande touch känns fantastisk!


Och denna anmärkningsvärda vibrerande realistiska dildo är sele kompatibel, redo att uppgradera din nuvarande strap-on för delade ekstaser och sovrumsäventyr.


Färg: kött. Välkommen anpassad


Produktstorlek: 200 * 35 mm


Material: TPR


Fungera

Teleskopisk roterande vibrationsladdning


Andra tjänster

När du blir vår gamla kund,

Vi skickar våra senaste prov gratis


Tillsammans med varje sändning.

Du kan njuta av vårt distributörspris och


Alla dina beställningar kommer att ha den första prioriteten till

Ordna produktion och snabb leverans


Hot Tags: stor storlek mjuk silikon dubbel färg enorm dildo, Kina, tillverkare, leverantörer, grossist, anpassade, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like