Flytande silikondildo dubbel testikulär lesbisk dildo

Gjuten helt av silikon, den flytande silikon dildo dubbel testikulär lesbisk dildo är utformad så att den ser ut som den stora, energiska, upprätta penis i dina vildaste fantasier.
chatta nu

Produktinformation

produktnamn

Flytande silikon dildo dubbel testikulär lesbisk dildo


Använd sugkoppsbasen för att fästa din flytande silikon dildo dubbel testikulär lesbisk dildo för att stanna på en plan yta, till exempel stolar, bord, dörrar eller golvet till exempel. Detta kommer att frigöra dina händer för andra aktiviteter. Du kommer också att upptäcka att vinkeln på Big Blue's rätvärdiga ställning är lutad något uppåt - helt rätt!


Gjuten helt av silikon, den flytande silikon dildo dubbel testikulär lesbisk dildo är utformad så att den ser ut som den stora, energiska, upprätta penis i dina vildaste fantasier. Stora heftiga bollar, bankande vener och en knallig fallisk spets som bara slutar när du gör det.


Ett tips från erfarna dildofans innebär att man slirar en kondom över dildon och sedan leker med den. När speltiden är över, ta bort kondomen och bortskaffa den - städning är lättare nu!


Modellnr: GU808

Färg: blåst rosa svart

Vikt: 246 g

Meterial: Flytande silikon


Beskrivning

· Stark vibration, pulsering och upptrappning

· Funktion: Mjuk och riktig struktur

· 100% vattentät

· Långtidsbrukstid

· Funktion: kvinnor onani

· Certifiering: CE, ROHS


Hot Tags: flytande silikon dildo dubbel testikulär lesbisk dildo, Kina, tillverkare, leverantörer, grossist, anpassade, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like