16,5 cm stor glasdildo

Glasdildo är handgjorda så din kan variera något. Sexleksaksexperter anser att glas är ett av de hälsosammaste och säkraste materialen som används i leksaker.
chatta nu

Produktinformation

Produktnamn:

16,5 cm stor glasdildo


Glasdildo är handgjorda så din kan variera något. Sexleksaksexperter anser att glas är ett av de hälsosammaste och säkraste materialen som används i leksaker. Glas är både allergivänligt och icke-poröst, vilket gör det säkert för personer med känslig hud eller svår allergi och lätt att rengöra. Glasleksaker är sprickbeständiga och kan leva hela livet med korrekt skötsel.


Dess naturliga förmåga att behålla temperaturen är en anledning till att glasleksaker är så populära. Med temperaturspel kan du uppleva flera typer av sensation bara genom att värma upp din leksak eller kyla ner den. Du kan värma upp din glasdildo för en lugnande massage eller en livlig känsla med bara lite varmt vatten. Eller så kan du ge dig gåsehud och stenhårda bröstvårtor genom att sätta din leksak i kylen. Och din glasleksak droppar inte över hela sängen som en isbit!


Modell: CHBL-B003

Varumärke : cheerurheart

Material: glas

Funktion : 100% vattentäta miljöskyddsmaterial,

Slitstark, ingen speciell lukt, må bättre

Storlek: 16,5 * 2,3

Pris : 3-299st : 1,85 $ 300-9999: 1,7 $> 10000: 1,22 $


Hot Tags: 16,5 cm stor glasdildo, Kina, tillverkare, leverantörer, fabrik, grossist, anpassade, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like