2 huvuden färgglad glasdildo

De två huvudet färgglada glasdildo har två distinkta axlar för två unika typer av stimulering. Den ena halvan är smal med stimulerande spår - vilket gör den idealisk för uppvärmning.
chatta nu

Produktinformation

Produktnamn:

2 huvuden färgglad glasdildo


Håll denna dubbelsidiga glasdildo för dig själv eller dela den med din partner för förmåga!

De två huvudet färgglada glasdildo har två distinkta axlar för två unika typer av stimulering. Den ena halvan är smal med stimulerande spår - vilket gör den idealisk för uppvärmning. Den andra halvan är lång och tjock med stimulerande åsar som fyller dig och lämnar dig helt nöjd. Denna unika design gör glasdildon perfekt för solospel eller delning med en partner medan båda använder din favorithalva!


Du kan också ändra temperaturen på glasdildon för ännu mer spänning. Kör bara varmt vatten över de två huvudet färgglada glasdildo för att värma upp den för en mer naturlig och livsliknande känsla. Eller så kan du använda kallt vatten för att kyla ner det och ge dig själv eller din älskare gåshud på alla rätt platser!

Dildo är gjord av glas, ett kroppsvänligt material uppskattat för att vara lätt att rengöra och säkert för personer med känslig hud eller allvarliga allergier. Dildo är tillverkad av samma typ av glas som används i köksredskap för förbättrad hållbarhet. Med korrekt vård kan du njuta av denna glasdildo i årtionden.


Modell: CHBL-B007

Varumärke : cheerurheart

Material: Glas

Funktion : 100% vattentäta miljöskyddsmaterial,

Slitstark, ingen speciell lukt, må bättre

Pris : 3-299st : 2,5 $ 300-9999: 2,1 $> 10000: 1,7 $


Hot Tags: 2 huvuden färgglad glasdildo, Kina, tillverkare, leverantörer, grossist, anpassade, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like