20 cm långa vuxna leksaker glasdildos

Glasdildon är 3,5 cm bred i mitten och 20 cm lång från ena änden till en annan. Den pluggformade änden är 1,25 tum bred och 3,25 tum lång.
chatta nu

Produktinformation

Produktnamn:

20 cm långa vuxna leksaker glasdildos


Du har den perfekta balansen mellan nöje och smärta!


Glasdildon är 3,5 cm bred i mitten och 20 cm lång från ena änden till en annan. Den pluggformade änden är 1,25 tum bred och 3,25 tum lång. Dildon är handblåst med ett sprittbeständigt glas som kan hålla livet under korrekt skötsel. Glas kommer också med ett antal andra speciella fördelar. Det är allergivänligt, vilket gör det helt säkert för personer med känslig hud eller allvarliga allergier. Glas är också icke-poröst, vilket gör det enkelt att rengöra och hälsosammare för din kropp. Dess icke-porösa natur gör glas till ett fantastiskt material för analleksaker.

Liksom andra glasleksaker kan du variera temperaturen på handtaget för extra spänning. Håll den helt enkelt under varmt vatten i några minuter för en muskelavslappnande massage eller mer naturlig känsla penetration. Alternativt kan du använda kallt vatten eller frysen för att kyla ner handtaget - vilket ger din älskare stenhårda bröstvårtor och gåsbultar med minsta beröring.


Modell: CHBL-B020

Varumärke : cheerurheart

Material: Glas

Funktion : 100% vattentäta miljöskyddande material, hållbar, ingen speciell lukt, må bättre

Storlek: 20 * 3,5 cm

Pris : 3-299st : 3,3 $ 300-9999: 3 $> 10000: 2,7 $


Hot Tags: 20 cm långa vuxna leksaker glasdildos, Kina, tillverkare, leverantörer, grossist, anpassade, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like