Dubbla pärlor kristallglasdildo

Temperaturspel är en av anledningarna till att glasleksaker är så populära. Du kan värma juicepressen med varmt vatten för att ge den en livsliknande känsla.
chatta nu

Produktinformation

Produktnamn:

Dubbla pärlor kristallglasdildo


Temperaturspel är en av anledningarna till att glasleksaker är så populära. Du kan värma juicepressen med varmt vatten för att ge den en livsliknande känsla. Och du kan också lugna ner det med kallt vatten eller i kylen för att ge din partner gåshud! Kör varmt vatten över dildon för att värma upp det. Detta ger G-Spot-dildon i glas en mer naturlig och livsliknande känsla. Det är också bra för lugnande muskler under en avkopplande förspelsmassage! Eller så kan du kasta dildon i frysen i några minuter för att kyla av den. Den kalla dildo ger din älskare ett stimulerande nyp med varje touch - lämnar dem med gåsbockar och stenhårda bröstvårtor!


Kompatibel med alla typer av könslubber

Den böjda glasdildo är extremt smidig vid beröringen med en lyxig stil som snabbt kommer att göra det till mittpunkten i din sexleksakskollektion. Glasdildon känns förvånansvärt tung i handen, vilket ger den en solid, rejäl känsla som gör det till en glädje att använda! Och det blir superslick med bara några droppar smörjmedel - vilket gör denna G-Spot-dildo passande för en drottning ... eller kung!


Modell: CHBL-B010

Varumärke : cheerurheart

Material: Glas

Funktion : 100% vattentäta miljöskyddande material, hållbar, ingen speciell lukt, må bättre

Storlek: 22,5 * 2cm

Pris : 3-299st : 2,5 $ 300-9999: 2,1 $> 10000: 1,9 $


Hot Tags: dubbla pärlor kristallglasdildo, Kina, tillverkare, leverantörer, grossist, anpassade, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like