För kvinnor Masturbation Device Bulk Glass Dildos

Den klassiska pluggformen låter dig hålla leksaken på plats för att hålla dig själv roligt eller medan du delar med din partner.
chatta nu

Produktinformation

Produktnamn:

För kvinnor Masturbation Device Bulk Glass Dildos


• Dubbelglasad leksak erbjuder något roligt för alla

• Huvudaxeln är försiktigt krökt för att fungera som en G-Spot- eller prostatastimulator

• Plugformad axel som är idealisk för roliga bakdörrar eller för att dela med en partner

De otroligt mångsidiga Glass Dildos har fyra stimulerande funktioner för att driva dig vild!

Först böjs huvudaxeln försiktigt uppåt i en avsmalnande spets som gör en idealisk G-Spot för henne och en prostatastimulator för honom. Och den långa axeln gör det enkelt att nå din heta plats, vilken du än är ute efter!


För det andra är den pluggformade änden idealisk för bakdörrskul på egen hand. Den klassiska pluggformen låter dig hålla leksaken på plats för att hålla dig själv roligt eller medan du delar med din partner.


För det tredje är änden täckt med en stimulerande virvelstruktur. Den färgglada funktionen vrider upp och ner på det krökta huvudet samt kontakten för att ta ditt kul till nästa nivå!


För det fjärde behåller Glass Dildo naturligtvis värme och kyla. Detta öppnar upp en helt ny värld av sensationer och stimulering för dig att prova. Börja med att rinna varmt vatten över dildon för att värma upp det. Detta ger din leksak en mer naturlig känsla och ger dig en fantastisk massage samtidigt. Stick sedan din leksak i kylen i några minuter för att svalna den. Den kyliga känslan är bra för spännande stickningar och bröstvårtthöjande spänningar. Det känns precis som en isbit, men glas kommer inte att droppa över hela lakan.


Modell: CHBL-B014

Varumärke : cheerurheart

Material: Glas

Funktion : 100% vattentäta miljöskyddande material, hållbar, ingen speciell lukt, må bättre

Storlek: 19 * 2,8 cm

Pris : 3-299st : 2,9 $ 300-9999: 2,5 $> 10000: 2,1 $


Hot Tags: för kvinnor masturbation enheter bulk glas dildos, Kina, tillverkare, leverantörer, grossist, anpassade, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like