Stor G-spot glasdildo

G-Spot-dildon är 3,4 cm bred och 19,8 cm lång från ena änden till en annan. Den stora dildon är gjord av glas, ett kroppssäkert material uppskattat för sina speciella egenskaper.
chatta nu

Produktinformation

Produktnamn:

Stor G-spot glasdildo


G-Spot-dildon är 3,4 cm bred och 19,8 cm lång från ena änden till en annan. Den stora dildon är gjord av glas, ett kroppssäkert material uppskattat för sina speciella egenskaper. Glaset är allergivänligt och är inte irriterande, vilket gör det idealiskt för personer med känslig hud eller svår allergi. Handblåsta glasdildo är tillverkade av samma typ av glas som används i köksutrustning och laboratorieutrustning, vilket gör dem extremt hållbara och säkra att använda. Med rätt skötsel kan din glas-G-Spot-dildo ge dig en livstid av glädje och experiment.


Stor G-spot Glass-dildo kan användas med alla typer av smörjmedel - inklusive vatten- och silikonbaserat.

Du bör alltid tvätta din dildo före och efter att du har använt den. Till skillnad från andra material finns det flera sätt att rengöra din glasleksak. Förutom att använda sexleksakstvätt eller tvätta den i varmt tvålvatten kan du också doppa din glasleksak i kokande vatten eller till och med köra den genom din diskmaskin.


Modell: CHBL-B015

Varumärke : cheerurheart

Material: Glas

Funktion : 100% vattentäta miljöskyddande material, hållbar, ingen speciell lukt, må bättre

Storlek: 19,8 * 3,4 cm

Pris : 3-299st : 2,7 $ 300-9999: 2,5 $> 10000: 2,1 $


Hot Tags: stor g-spot glasdildo, Kina, tillverkare, leverantörer, grossist, anpassade, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like