15 sätt att göra dina handjobb oförglömliga

- Dec 02, 2019-

1. Behandla det som en förrätt, inte en aptitretare.Snälla, om du känner till något som är värre än klyftande oralsex, säg det. Precis som du inte gillar det när en kille går ner på din i 15 sekunder och dyker upp,du bra?, killar gillar det generellt inte när du ger sina kukar tre snabba bogserbilar och sedan går vidare till något annat. Du kan alltid,alltidändra dig om vad du gör och inte vill göra under sex, men om du är nere på HJ, gör det till ett tillfredsställande ögonblick i din sexsesh. Spendera tid att retas och massera området runt D innan du hoppar in.

  2. Använd ~ naturlig ~ smörjmedel ...alias din spotta. Det kommer inte att vara så långvarigt eller glatt som verkligt smörjmedel du får i en butik, men i en nypa är det ett ekonomiskt (och sexigt) sätt att minska friktionen. Och det finns ingen större handjobbfolie än friktion.

  3. Gör det till en kombination BJ / HJ.De bästa slagjobben är de som innehåller händerna, och detsamma gäller för munnen vid handjobb. Det hjälper dig att uppnå den föregående punkten om nattlig smörjmedel, och det ger också dina händer och alla deras trötta muskler (från, du vet, håller en telefon hela dagen) en vila.

  4. Gör det till en (överensstämmande !!) överraskning.En stor fördel med ett handjobb är att det kan göras sniktigt. Vi kondonerar inte eller uppmuntrar att göra händelser på offentliga platser, men om du ville få en HJ igång medan du sitter sida vid sida i soffan och tittar på en film, skulle det vara bra och acceptabelt.

  5. Det är allt mentalt.Jacqui Oliver, en psyko-sexuell relationskonsult, säger att få din kille igång genom att få honom att föreställa sig de heta och tunga saker som håller på att gå ner. Var inte rädd för att prata smutsigt! Att komma in i rätt inställning kan förvandla den andra basen från ett pitstopp på väg till sex till själva destinationen.

  6. Håll honom stadigt.Oliver säger att göra en "V" -form med tummen och pekfingret för att stödja basen på hans penis och lägga till något tryck nedåt. Detta håller sin penis på plats när han blir upprätt så att den inte "studsar" för mycket.

  7. Sträck ut den.Applicera lite smörjmedel i din andra hand och sträck långsamt ut längden på hans penis med din andra hand (tummen bör peka ner mot bollarna). När din lubbade hand närmar sig toppen av hans penis kan du ta upp din stödhand upp och upprepa samma långsamma stretch. Upprepa tills du båda är imponerad av din handfärdighet.


  8. Använd fingrarna.Visst, det kallas ett handjobb, men att använda dina fingertoppar för att skapa en delikat touch kan vara superstimulerande och oväntat.Antonia Hall, en psykolog och en relationsexpert, föreslår att du använder fingrarna och smörjningen för att glida upp och ner på hans axel.

  9. Håll utkik efter hans söta fläckar.Hall förklarar att frenulum (under spetsen av hans penis), perineum (området precis under hans bollar) och basen på hans penis är tre känsliga platser att vara extra uppmärksamma på. Du vill se till att du stimulerar dessa områden på något sätt.

  10. Fråga din partner!Jennifer Rahner, en sexpedagog, säger att titta på din partner röra sig själva och fråga vad de gillar är det mest effektiva sättet att bli proffs. Oavsett om din partner föredrar massor av smörjmedel eller bara lite (omskuren killar tycker ibland om stimulering utan smörjning, säger Rahner) eller om han gillar en lätt touch eller en fast touch, är det bästa sättet att ta reda på det.

  11. Läs deras signaler.Bara för att du har frågat dem vad de vill, betyder det inte att du kan zonera ut och bara ringa in det tills han klimat. Du vill också vara uppmärksam på hans kroppsspråk under stimulering. "Lyssna på din partners kropp - deras andetag, deras ljud, hur de rör sig," säger Rahner. "Dessa kan alla visa tecken på att du är på rätt väg."

  12. Frigör en hand.Sex- och relationsexpert Emily Morse, värd förSex med Emilypodcast, förklarar. Först behöver du en riktigt bra silikonolja eftersom duh=mer rörelse, mer smörjmedel. Morse rekommenderar SKYN Maximal Performance som är silikonbaserad och långvarig. Vi är också stora fans av Lelo smörjmedel eftersom det känns luxe AF och kommer i den vackraste flaskan någonsin. När du är tillräckligt lubbad kan du försöka ta med handen från basen på hans axel upp och över hans huvud, klämma försiktigt på hans huvud och sedan arbeta dig neråt. Använd gärna din andra hand för att stimulera dig själv och sätta på lite show för honom.

  image  13. Använd båda händerna.Om du har uttömt enhandshandlaren kan du fortfarande bli snygg med två händer. Morse säger att prova den tvåhandiga vridningen, som är när du staplar båda händerna på hans axel, den ena ovanpå den andra. Vrid dina händer långsamt i motsatta riktningar, ta dig tid att variera trycket så att du också försiktigt stryker och klämmer.

  14. Fokusera på huvudet.Gå vidare och applicera din smörjmedel här igen, eftersom du vill ha saker som är mycket lubberade när du stimulerar hans huvud. Morse säger att du använder en hand för att stryka honom från basen på hans penis till huvudet och sedan använda din andra hand, tryck försiktigt och spela med huvudet på hans penis. Fråga honom vad han gillar! Vill han ha det starkare eller lättare? Snabbare eller långsammare? Det enda sättet att veta är att fråga.

  15. Gör dig bekväm.Ingen bra partner vill att du ska få en konstig kramp i handleden, och du kommer att njuta av dig mer som givaren också om du vet att du inte behöver hålla dig fast i en position tills du är klar. Han kanske drar upp det hela, men du är stjärnan i showen här. Morse föreslår att du spelar med din egen positionering när du glädjer honom så att han kan se er alla i olika vinklar. "Du kan låta honom ligga medan du sitter upp och njuta av honom, eller så kan du låta honom stå upp medan du sitter under honom." Hon säger. "Det finns en oändlig mängd positioner att prova, och glöm inte konsten att retas!"