20 analiska förspelstips som du förmodligen inte kan leva utan

- Dec 02, 2019-

1. Slappna av de där bytmusklerna.Det finns ett gäng li' l-muskler runt din anus som kan vara ganska snäva om du inte är avslappnad. Och som logiken följer, om dessa muskler och din anal-sfinkter är täta, kan du sätta in allting smärtsamt och svårt snarare än behagligt och enkelt. Prova något som djup andning eller en avkopplande massage med din partner för att se till att både du och dina bummuskler är tillräckligt avkylda, före anal.

2. Skapa en kyla anal lekplats.Lyssna ... All sex kaniblandvar rörig, och analsex och förspel är inget undantag. Om detta kommer att stressa dig till den punkten att du' du inte kan koppla av och njuta av dig själv kan du prova att förbereda ditt utrymme i förväg. Liksom kanske du tar bort de snygga lakorna från din säng eller täcker din duv med en mjuk, tvättbar filt.

3. Du kanske tror att du' re pooping, men du är inte.Rumpan är full av nerver (därmed poängen med analspel och förspel), men det betyder inte' det behöver inte nödvändigtvis säga om något går in eller ut. Du kan avsluta saker när som helst, men bara vet att den känsla du har är förmodligen bara från den ~ nya stimuleringen ~, inte en plötslig lust att gå.

  4. Få ett vattenbaserat smörjmedel.sexologJill McDevittsäger att säkerställa ett kvalitetsvattenbaserat smörjmedel i förväg. Detta kommer att göra gnidning och massering ännu bättre. Även om ditt förspel inte innebär penetration för tillfället, gör smörjmedel allt bättre och kan öka känsligheten. Ett bra alternativ ärLelos vattenbaserade smörjmedel—Det är tillräckligt halt för att det inte kommer att gunkas på dig,ochdet ser elegant ut.


  5. Skaffa lite leksaker där inne.McDevitt rekommenderar också att du provar en vibrerande analleksak med ett brett huvud. ”Placera helt enkelt huvudet mot den anala öppningen men gör inte' t sätta in eller skjut leksaken i en cirkel runt öppningen. Externa analvibrationer ger helt nya sensationer. Växla mellan vibe och finger för att verkligen reta. "

  6.Var uppmärksam på rumpa kinderna också!Bara för att ditt slutliga mål är butthole, betyder det inte att du ska spöka din partners rumpa kinder helt. Sadie Allison, grundare av TickleKitty.com och författare tillTickle My Tush – Mild-to-Wild Analplay-äventyr för varje byte,rekommenderar att du börjar med en sensuell bootmassage. Med hjälp av smörjmedel, "placera tummarna i vecken där benen möter bakbenen och glid tummarna längs vecket från det inre lårområdet till utsidan. Lyft och upprepa. Sätt sedan handflatorna i" bön position," placera dem på svansbenet och glida upp och ner på rumpan."

  7. Det borde inte skada'Det är här som smörjmedel kommer in. Det borde i princip bara kännas som att du kanske behöver böja. Du don' t! (Jag hoppas att du inte gör' t.)" Koppla av dina muskler och andas," råder sexologEmily Morse." Använd mycketvattenbaserat smörjmedel."

  8. Prova först på egen hand.Du vet hur det är i princip omöjligt att kittla dig själv? Det här är inte' detsamma, men att testa anal förspel på egen hand informeras av en liknande sinnesuppsättning. Du vann' t förvånas lika mycket av din egen, um, touch. Det vann' det skulle vara detsamma som det skulle komma från en partner, men det' ett bra sätt att känna om du' kommer in i sensationen.

  9. Detta är ett fall där kön med dusch eller badkar faktiskt kan vara bra.Vanligtvis är duschköndåligoch mycket svårt att lyckas dra av. Men eftersom avkoppling är så nyckeln här, att försöka anal spela på en plats där du' du är mer benägna att känna lugn och lös är bra. Dessutom, om du' du är orolig för renlighet (vilket inte är' ett verkligt problem, men det är' det är en förståelig oro), flytta saker till en plats där du' du redan blir ren hjälper till.

  10. Börja litet.Hela poängen med analspel är att hålla det enkelt innan du arbetar dig upp." För att förbereda en botten för sexlek, börja med fingrar, tunga eller en mycket liten sexleksak designad för rumpspel," säger klinisk sexologNancy Sutton Pierce." Ett alternativ är att köpa enbutt plug kitsom använder flera pluggar med examenstorlek just för den här utbildningen."

  11. Den som gör det ska göra fel på den grunda sidan.Allt som går in ska vara GG-quot; bara tipset." De nervändar du' du försöker stimulera finns i anus - därmed moniker" rimmande" känner att du måste ta en enorm dumpning. Föreställ dig det som en basketboll, och bollen borde bara rulla runt korgens kant, inte faktiskt göra korgen. Hjälper det? Jag vet ingenting om basket.

  12.' det ska inte ske någon snabb eldrörelse omedelbart.Kraftig fastkörning av fingrarna var som helst bör inte hända omedelbart." Så mycket av sex är snabbt - särskilt i porr - men analspel måste förberedas," säger Morse.

  13. Du kan variera upp positioner. Nej, inte alla rumpa saker måste göras doggie-stil. Det är sant att det kan vara lite svårare att få lite ögonkontakt på gång när saker och ting anus händer. Men! Det finns olika positioner att prova på, som att ligga på ryggen med höfter på höfterna eller sitta i ansiktet i omvänd cowgirl. Flytta runt tills du hittar en som får dig att känna dig som mest bekväm.

  14. Kommunikation är nyckeln.Det enda sättet att veta vad som fungerar och vad som inte' t är att vara helt ärlig med din partner om vad de' gör. Pierce betonar vikten av att alltid vara inställd på hur den andra känner sig och att vara stämma över dina preferenser.

  15. Det' är inte smutsigt.Som klinisk sexologKat Van Kirksäger, anus och den nedre delen av ändtarmen har faktiskt väldigt lite fekalt material i sig, vilket betyder att det tenderar att inte vara så smutsigt som du tror.

  16. Med det sagt kan du helt rensa saker.Nyckeln till analspel är komfort, så gör allt du behöver för att hjälpa till med någon långvarig ångest. GG-kvot; Att använda en anal dusch är inte skadligt om det bara görs en gång på ett tag och kan hjälpa dig att slappna av din oro över dina tarmar," råder Pierce. Du kan också använda något så enkelt som varmt vatten för en snabb rengöring.

  17. Det känns bäst när' s ytterligare stimulering pågår.Vaginal, klitoris, bröstvårtan-centrerad - vilket som känns bäst för dig. Medan vissa kvinnor bara behöver rumpa spela à la carte, kan de flesta kvinnor inte komma från analstimulering ensam." Den anala delen är något som' s är en accent. Det ökar den totala upplevelsen," sägerIan Kerner, sexekspert, forskare och författare tillHon kommer först: The Thinking Man' s Guide to Pleasuring a Woman. (Förresten, rapporterar kvinnor som har haft analsexvanligare orgasmerän de som har' t.) Med det sagt ...

  18. Se till att din partner inte gör' använd inte samma rumpfinger i din vagina efteråt.Varför tror du att Shocker finns? Nödvändighet är modern till uppfinningen."Våtservetterborde vara obligatoriskt på varje nattduksbord," Morse säger.

  19. Om du försöker det några gånger och hatar det, gör inte' t fortsätter att prova det eftersom du tror att det'GG quot; Antagande att du har en hänsynsfull älskare som' s investerat i att du mår bra, jag tror att du' d vet inom de första fem gångerna om du gillar det eller inte," Kerner säger och förklarar att detta beror på olika faktorer." Jag' har stött på kvinnor som hatade att få oralsex initialt men älskar det nu, och det var för att de var självmedvetna. Det beror på dina nivåer av hämning, dina känslor om din partner, dina känslor om din kropp. Om alla dessa saker är bra att gå, och du bara' t som sensationen, kommer du' vet du ganska snabbt."
  20. Du behöver inte' behöver inte få ett vax.GG quot; De flesta kvinnor gör inte' t får brasilierna helt enkelt att engagera sig i anal förspel," Kerner säger, baserat på sin forskning. #Japp.