5 saker du borde veta innan du köper din första sexleksak (från någon som borde veta)

- Dec 09, 2019-

image


Att köpa din första leksak kan vara en spännande, men också frustrerande upplevelse. Jag känner till att den här första handen inte för länge sedan. Jag ska erkänna, jag var inte ens säker på vilken typ av sexleksak jag skulle leta efter. Jag slutade med att köpa några "första leksaker" innan jag nöjde mig med en som jag stolt kunde kalla "min första".

Jag har förvånansvärt tagit upp en hel del kunskap kring att välja sexleksaker. Oavsett om du handlar efter en vibrator, en dildo eller något däremellan, här är en snabbguide som hjälper dig att välja den bästa sexleksaken för dig (så att du inte behöver slösa så mycket tid och pengar som jag gjorde):

1.Kontrollera etiketten “Body Safe”

Se till att följa tumregeln att kroppsäkra material inkluderar icke-porös silikon, glas och trä. Även om det finns gott om riktiga kroppssäkra leksaker på marknaden, därär lika många fonister där ute. Gör lite extra forskning för att se till att det verkligen gör detärkroppssäker. Leksakstillverkare har tagit på den växande populariteten för kroppsäkra material i leksaker, varför de har börjat märka att deras material är "säkra" när de verkligen inte är det.


2. Ta dig tid och gör din forskning

Det här handlar om DIG! Känn dig inte bråttom att bosätta dig på den första leksaken du ser. Visst, det finns några välkända klassiker som kaninvibratorn sett i Sex and The City, och även om de fortfarande är populära, finns det ingen universell "magisk kula" för alla (se vad jag gjorde där?).

G-Point leksaker? rumpa pluggsugningsvibratorer? Tänk på vad som lockar dig och var du känner det i din kropp. Men också, om något är spännande, gå och utforska det! Var inte rädd för att utforska olika känslor och krav. Lita på mig, med alla alternativ där ute, finns det något där som får dig att sjunga.

3. Det behöver inte se ut som en kuk

Jag säger inte att du ska hålla dig borta från kukar eller saker som liknar dem. Snälla, med alla medel - om du gillar dem, gå till det. Men känn dig fri att utforska de designcentriska sexleksakerna som inte liknar den köttiga bilagan. Dessa leksaker är designade med anatomi i åtanke och kan ofta vara mer bekväma.

4.Skaffa en bra lube

Lube är bra oavsett om du är en novis eller en sexleksaksexpert. Det minskar friktionen, vilket gör det till en mycket mjukare och trevligare upplevelse. Jag rekommenderar starkt vattenbaserat smörjmedel eftersom det inte kommer att störa materialet i sexleksaker. Tumregeln var tidigare att silikonolja bryter ner silikonleksaker. Men enligt min erfarenhet har jag upptäckt att silikonolja är bra så länge din leksak är100% silikonoch inte blandat med andra material (vilket är ganska vanligt bland billigare sexleksaker). Se alltid som ett stickprov i förväg!

5.Konsultera Sex Toy Bloggers

Jag KAN INTE stressa detta nog! Det finns gott om välinformerade människor där ute som granskar sexleksaker så att du kan fatta välgrundade beslut om ditt nästa köp. När jag letade efter en insättbar leksak blev jag överväldigad av hur många alternativ som fanns där ute. Efter att ha sökt i otaliga bloggar, fann jag att jag resonerade mest med Miss Ruby Reviews Miss. Ruby är en erfaren sexleksakgranskare vars recensioner är fördjupade och ärliga - perfekt för första gången! Hon är också sexpositiv, icke-bedömande och angelägen om frågor kring mänsklig sexualitet. Jag uppmuntrar dig att kolla in henne! Alla bloggare har sin egen stil och stil, så räcka ut dem du vibe med (jepp, ordalydd avsedd).

Poängen här är att fortsätta utforska dig själv och framför allt ha kul! Din första vibrator bör inte bara vara något som slår dina strumpor utan också något du är stolt över att äga.