5 sätt sexleksaker är fantastiska för ditt förhållande

- Dec 16, 2019-

När samhället blir mer sex- och njutningspositivt, gör sexleksaker sig in i sovrum över hela världen. En gång, dåligt gjorda, skuggiga utseende som bara kunde hittas på lika skuggiga platser, har sexleksaker kommit långt. Allt du behöver göra är att gå in i en sexleksaksbutik för att inse inte bara hur mainstream dessa produkter har blivit, men hur fantastiska många av dem är också. I själva verket ser vissa ut som verkliga konstverk.

Men trots detta har inte alla integrerat sexleksaker i detta sitt sexliv. Vi måste ändra det. Här är fem sätt sexleksaker är bra för din relation.

1. Sexleksaker leder till mer kommunikation.När du går in i en sexleksakaffär med din partner måste du prata om vad du vill köpa och varför. Om du tidigare har kämpat för att hantera dina sexuella önskningar med din partner, vara ansikte mot ansikte med en ryggstift eller sängstöd som du vill prova, så börjar konversationen äntligen just då och där. Samma sak gäller om du beställer en produkt online.

2. Sexleksaker tar på sig trycket från både dig och din partner.Om du lider av prestationsångest är du inte ensam. Män är lika oroliga över sin förmåga att göra en kvinna orgasm som kvinnor är oroliga för att kunna klimma under sex. Som sagt, introduktion av sexleksaker, särskilt ett par sexleksaker somWe-Vibe Sync, i sovrummet kommer att ge dig en förtroende för er båda. Detta är särskilt fallet för kvinnor som kämpar med orgasm endast genom samlag.

3. Sexleksaker hjälper till att stärka intimiteten.Med tillägg av sexleksaker till din relation, kommer ytterligare utforskning av ditt sexliv. Utforskning ger inte bara spänning, utan kunskap om vad både du och din partner tycker om sexuellt. Ju mer du lär dig varandra på det sättet, desto större är intimiteten mellan er. Och intimitet, både in och ut ur sovrummet, är avgörande för en lycklig och hälsosam relation.

4. Sexleksaker är en port till andra ... saker.Det säger sig självt att alla har sexuella fantasier. ALLA. Sexleksaker är ett steg mot att uppfylla dessa fantasier, eftersom du öppnar ditt sinne när du öppnar ditt förhållande till en leksak. När ditt sinne börjar glädja sig över sexpositivitet tack vare de sexleksaker du har introducerat i din relation, kommer du att upptäcka att du båda kommer att utvecklas sexuellt och att din relation blir bättre för det.

5. Sexleksaker betyder bättre sex.För att komma direkt till saken, gör sexleksaker utan tvekan bättre sex. Inte bara ur ett fysiskt perspektiv, utan också ur ett emotionellt perspektiv. Oavsett om du och din partner använder leksaker som är specifika för par eller en vibratorWe-Vibe är nyttÖnskarsom också kan användas solo, ditt sexliv kan bara dra nytta av dem. Studier har bekräftat att par som har ett fantastiskt sexliv är mycket mer benägna att ha en lycklig relation.