5 Sex positioner som kan göra det lättare att orgasm

- Dec 09, 2019-

Vi kan tala om för våra partner att sex är bra även när vi inte kommer , oavsett om det är sant, eller om vi bara försöker att inte såra sina känslor, men låt oss vara ärliga för en sekund: Slutspelet är att gå av - och helst för båda parter att göra det.


Men sanningen är att det inte alltid är lätt. "Endast cirka 25 procent av [vagina ägare] konsekvent orgasm under vaginalt samlag," säger certifierad sexterapeut Marissa Nelson, LMFT.

Få på toppen

Att korsa din partner medan du lutar framåt och gunga fram och tillbaka – inte studsar upp och ner – kommer ofta att stimulera din klitoris (alltid nyckeln) på rätt sätt för att få dig av, enligt Nelson. "I denna position, [slidan ägare] kan kontrollera djupet av penetration [från en penis eller dildo] och hur snabbt eller långsamt [de] vill ha det." Ibland är det trevligt och varmt att ha kontroll.

Vänd på den

Facing bort från din partner och gränsöverskridande deras penis eller dildo kan du ställa in takten och uppleva djupare penetration. "Kom ihåg att slipa höfterna i en cirkulär rörelse för att maximera stimulering och orgasm," Nelson säger.

Ben över axlarna

När du är påslagen och redo, kasta benen över din partners axlar kan sätta dig i en bra position för att få den stora O. "Om du vill gå för vaginala orgasmer, djup stötande kommer att göra susen," säger klinisk sexologMarlene WassermanDhs. "När [slidan ägare] är helt upphetsad och "mogen,"Ben över axlarna kan ge [dem] vaginal stimulering och förnimmelser [de] behöver orgasm."

Doggy stil

Låt din partner stå upp och ange dig bakifrån (medan du är på alla fyra, på kanten av sängen eller soffan). "Du kan slipa höfterna i en cirkulär rörelse, har [dem] hålla dig i midjan och dragkraft," säger Nelson. "Detta är en av de bästa positionerna för djup penetration. [Din partner] kan använda [sina] fingrar eller en vibrator för att stimulera din klitoris på samma gång."


Modifierad missionär

En twist på den klassiska, modifierade missionären har din partner som sträcker sig över dig på toppen, medan dina ben är tillsammans mellan din partners ben. "Att göra detta stramar slidan runt penis [eller dildo]," Nelson säger. Detta gör att axeln på antingen penis eller leksak för att stimulera din klitoris, vilket gör det lättare för dig att orgasm.

                            image