7 sätt att göra honom ont för dig

- Dec 02, 2019-

Visst, du vill beundring, respekt och enstaka glittrande godbit från din man, men mer än någonting vill du känna att han' s fortfarande har hots för dig. Nåväl, här' s goda nyheter: I motsats till den allmänt uppfattade tron ​​att män tappar intresse över tid, vet experter nu att killar faktiskt är hårddiskar för långsiktig lust.


GG quot; Det' är helt sant, men det' är inte utan villkor," säger Jeffrey Bernstein, doktor, författare till Why Can' t You Read My Mind?" Du måste göra en strategisk ansträngning för att utlösa den sugen i honom när du' är i ett förhållande eftersom gnistan i ditt band vann' t sist om du försummar det." Av den anledningen har Cosmo upptäckt de sju viktiga strategierna för gör-honom-för-dig-strategier som specifikt hoppar igång din kille' s önskan. Varning: När du har använt dem kommer han att hålla fast vid dig som vitt på ris.


1. UTTRÄCK ETT ORD SOM KÖR HAMMUTTER

Så lika kärleksfullt som husdjurnamn får honom att känna, de gör fortfarande' t jämför med den elektrifierande rusa din man får när hans namn korsar dina läppar." Bara att höra det är ett afrodisiakum," säger kroppsspråksexpert Eve Marx, författare till Read My Hips." Det ratches upp hans önskan eftersom meddelandet du skickar är' Det' s du jag' m tänker på och ingen annan.' Och män måste höra det - det' s knutet till deras främsta lust att slå ut all tävling."


Det är dock' t bara göra det för honom. Du måste få det att räkna. Till exempel, när du' känner dig sexig i en offentlig miljö, som i en mörk bar, släpp den i konversation på överraskande platser och pausa för en takt eller två:" Och sedan ... Jeremy ... Jag slängde dörren bakom mig."


Eller prova ett annat trick när han' s lägger drag på dig: Bara typ av hans namn för att dra sitt fokus helt på dig." När Jake och jag tar på det, känns det ibland som att' är förlorad i sitt eget huvud," säger Sandrine, 26. *" Men när jag stönar hans namn, känns allt som att det blir mer intensivt mellan oss, som om det ger honom in i ögonblicket."


2. RIKA PÅ Hennes Ficka för nycklarna

Tja, mer än bara nycklarna. Lektionen är denna:" Underskatt aldrig kraften i en oväntad beröring," säger David Niven, PhD, författare tillDe 100 enkla hemligheterna för stora relationer.GG quot; Bara genom att stimulera hans nervändar när han' inte är beredd på det skapar du en positiv fysisk anslutning som gör att din man vill ha mer." Ännu bättre, din kille blir medvetet kopplad på de minsta ögonblicken av spänning och längtar efter dem när du är'

Från och med nu, leta efter gynnsamma ögonblick att röra honom" av misstag." Till exempel, don' t be honom om hans nycklar ... glid din hand i fickan och ta dem långsamt ut. Don' t be honom skicka saltet ... räcka över honom och låt dina bröst gnugga mot armen. Don' t gå förbi honom i en fullsatt bar ... tryck in din bakre del i hans redskap. Enligt Tricia, 25, fungerar dessa smygattacker som en charm." Om jag' har varit riktigt beröring med Rob nästa morgon, kommer han' hon säger." Det är som han vill vara närmare mig."

3. Håll honom ut ur slingan

Det roliga med män är att berätta mindre om ditt liv gör att de längtar efter dig mer. Så lika mycket som du kanske vill dela detaljerna på din klyftiga arbetsplats eller ta din senaste Grey' s Anatomy plot twist, håll tillbaka." Den hårda sanningen är att informationen från hans slut är överväldigande och tråkig," förklarar Douglas Weiss, PhD, författare till The 7 Love Agreements." Män har inte' t har kapacitet att uthärda stora mängder detaljer. Det' s en anledning till att de inte' t ger dig spel-för-lek i deras liv."


Redigera ditt småföredrag och du' Jag kommer att upptäcka: Ju mindre du berättar för honom, desto mer intresserad kommer han att bli' i din vardag, som Susan, 27, kan intyga." Om jag' är vag eller avvisande om vad jag' har varit med - som' Åh, ingenting. Det vanliga. Arbete. Ut med flickorna' - Dave blir angelägen om att höra historien, GG-citat; hon säger." Och när han' s instigatorn lyssnar han närmare."


Så för att ansluta honom till dig när du' chattar, ge honom konversationen först. Till exempel" Jag fick jobbet" eller" Jag såg din kompis Mark," och stanna sedan och vänta. Du' har fått hans uppmärksamhet, låt honom nu ta fram detaljerna som han' är döende för att veta från dig.


4. GÖR SMÅ FÖRÄNDRINGAR FÖR STORA RESULTAT

Caroline, 26, hade fått hårklipp tidigare att hennes kille inte hade märkt alls, men när hon fick hennes brunettkrona röd, var han över henne." Jake kunde inte' t sluta röra mig - han kunde inte' t tro att han lurade med en rödhårig," hon säger. Anledningen till att hennes nya gör gjorde honom nötter:" Män registrerar iögonfallande förändringar av ditt utseende, och det drar dem till dig," säger Lori Buckley, PsyD." Att lägga till nyhet kommer att hålla hans önskan till dig stark."


Där fångar' men om du vill ha hans omedelbara intresse måste förändringen vara synlig." För att aktivera hans önskan måste det vara en avvikelse från din vardagliga look," säger David Buss, PhD, författare till The Evolution of Desire. Kanske ta dig en paus från din jeansrutin och sträck dig runt i en miniskirt. Bär en märkbart högre häl. Eller dike din BH för en dag och lägg lite extra studs i ditt steg.


5. KOMPLIMENT HÄR RÄTT VÄG

Bara för att män inte' t fiskar efter smicker (när var förra gången du hörde en kille fråga," Honey, ser min pecs liten i den här tröjan?") betyder inte' don' t love ego stroking." Mer än något annat önskar män känslan av att bli önskad," säger Bernstein." När en man hör beröm från sin partner förstärker det att hon' s lockas till honom, vilket ytterligare intensifierar hans känslor för henne."

Men det' är ett trick för att rensa din kille rätt. Du förstår, män är överkänsliga för att skynda. Det får dem att vilja knäppas och springa långt borta. Så när du ger honom rekvisita, håll dig fast vid detta tips: Ju mer otydlig och exklusiv beröm till honom, desto mer äkta känns det. Det är' varför Molly, 31, berömmer tillfälligt sin kille' s köksrengörande skicklighet." Tom är anal om att torka ned räknarna, så när jag går och lagar mat och de' re clean, jag säger hur mycket jag älskar det." Han kan avfärda ditt smickrande med ett grym, men inifrån älskar han' s varje sekund av det.

6. Ge honom en känslig flaska

Tänk på när du först föll för din kille. Vad påminner er båda om den tiden (bortsett från den anslutning som du hade varje gång telefonen ringde)? Ta reda på det och du' har hittat hemligheten till att trylla fram den nya kärlekens rusning." När han upplever något som han förknippar med att bli förälskad i dig, utlöser dessa intensiva, sensuella minnen en positiv fysisk reaktion och genererar omedelbar längtan," säger Bernstein.

Exempel:" Lukten av solskyddsmedel och klor får mig att länge efter min fru," säger Peter, 28." Det tar mig tillbaka till när vi gick i gymnasiet och hon arbetade somrar som en livräddare vid en pool. Att lukta den doften ger mig skaket igen." För att få din kille i ögonblicket, återuppliva ett gammalt parfymmärke, besöka en favoritplats från ditt delade förflutna eller återupprätta en tidig dateringsritual. Ofta vann du' t behöver inte ens säga någonting, enligt Bernstein. Dessa sensoriska anslutningar är så starka att han kommer att transporteras tillbaka direkt.

7. KONTROLLERA HANS KONKURRENS

Lust fungerar på bisarra sätt. Skaffa detta: Om du vill förnya din man' s passion för dig, fånga försiktigt ögonen på en annan kille." Män blir mer uppmärksam och aktiveras av sina partners när de ser att de önskas av andra män," säger Buss. Aimee, 27, vet allt om denna överraskande strategi:" När jag klä upp mig och killar i baren kolla in mig, vet jag Will' s tänker, Ja, det är' s rätt. Hon' s med mig, suckers," hon säger." Och han' är definitivt klingigare när han kan lukta tävlingen."

För att stagga din kille' s intresse, spåra en smaskig servitör med blicken eller blinka ett flörtande leende mot en av hans vänner när du vet att han' s tittar på dig. Och det gör aldrig ont att göra en extra ansträngning med ditt utseende när du vet att du' kommer du att vara i en situation där andra män kommer att beundra dig. Bara möjligheten att andra killar ser på dig hela natten kommer definitivt att få honom att uppskatta att han är lycklig hund som tar dig hem.