8 Mind-Blowing Sex-positioner för flera orgasmer

- Dec 02, 2019-

Kan du haflera orgasmer? Kanske! Cirka 47 procent av kvinnorna rapporterar att de upplever mer än en orgasm i rad, enligt astudieförbiOMGYES, Indiana University School of Public Health och Kinsey Institute. Här' s hur man kommer på den goda sidan av den stat, stat.

1

Triumfbågen

För att öka dina odds för att slå multiplar, luta dig på händerna och båg ryggen när du sitter på din partner' s ansikte för mer fokuserad stimul (och en lite mer bekväm ställning för dig). Justera höfterna i enlighet därmed för att träffa den perfekta platsen.
2

Ret, snälla

Långsam och stadig vinner orgasmtävlingen. Du kan låta din partner flytta ett lubbat finger i otroligt långsamma cirklar runt din klitoris och sedan planera upp med mer intensivt gnugga med ett krökt finger inuti. Sen slutligen glider din partner in medan du fortsätter att gnugga dig själv (eller använda en leksak). Hög fem om och när du återhämtar dig.

3Princess and the Peen
image

Utnyttja två sätt att gå över kanten genom att gå över acylindrisk sexkudde(eller upprullade handdukar eller en väl täckt fast soffkudde - du kan vara snygg!). Tryck tillbaka på din partner för djup penetration och gnugga mot din kudde-kontrast för mer klitskärlek. Du kan också skjuta upp en vibe och stötta den mellan dig och kudden. ~ Blissy ~.

4Flying V
Oral är ett utmärkt sätt att försöka med flera orgasmer eftersom det inte kräver' t måste ha en partner med penis för att hålla sig hård för eoner. Skott din rumpa till sängkanten så att din partner kan knä och komma på jobbet. Detta fungerar bäst om du börjar med en mild klit-bara orgasm som de flyttar till en djup hel V-typ. För första delen, mjuka slickar och suger, för del två kan de skjuta ett krökt finger inuti dig för en fast och stadig intern stimulans medan de fortsätter med oral uppmärksamhet.
5Trasdockan

Om du vill eller önskar olika stimuleringar i samma position, eftersom multitasking, ligga på din sida med en kudde under huvudet. Han knä vid din rumpa, ett knä mellan dina ben så att han' s sträcker sig på underbenet och överbenet går över låret. Vinkla dig själv till fokusstimulering och om / när du har en orgasm, skift till en annan och försök igen. Alternativ: gnugga dig själv på det övre låret, låt dig slippa halta efter P-in-V plus klitgummi, anal plus vibrator osv.
6Bumpa och slipaUtbyt med drivande uppgifter för att blanda upp stimuleringen. Låt din partner komma på topp a missionären, lägg sedan benen i deras och tryck dem hårt ihop. Skift ner lite så att du kan slipa mot toppen av deras axel. Du gör allt rörligt - hans jobb, om han tål det, är inte att komma ... ännu. För runda två lyfter de sig på sina händer så att du kan gnugga dig själv när de stöter. Super sexig för alla.

7
CuphållarenOm du blir superskänslig efter en orgasm är en sittande position din vän. Sitt på din partner' s varv inför ansiktet för orgasm nr 1. Efter det, när du tror att du inte kan ta längre, koppar du försiktigt din V med hela handen. När dina kroppsdelar lugnar lite rör sig de upp för att sakta gnugga med hela handen. Och så börjar det igen.
8Den mjuka paradenKlitoris sträcker sig långt inuti och runt din vagina. Nyckeln till multiplar är att få det från olika vinklar. För detta behöver du förstärkningar. Börja solo - samla ett arsenal av leksaker och ta till din säng. Använd din hand för en enkel, och förhoppningsvis, start, klitorisorgasme. Efteråt kan du prova på en annan genom att skjuta en vibrator i dildostil inuti din vagina och trycka den mot toppväggen. Om du kan hantera mer, blanda och matcha med stickproppar, klitvibratorer, vad du än har' Se bara till att låsa dörren.

image