Egenskaper av fitta leksaksmaterial

- Jul 07, 2019-

1. Pussy toys råvaror är i allmänhet gelatinösa, något liknande plasticin, färglös, genomskinlig och smaklös.

2. Huvudfunktionerna är hög temperaturbeständighet (upp till 300 ° C) och låg temperaturbeständighet (minimum -100 ° C). Det är det bästa kallt och högtemperaturbeständiga gummiet för närvarande; den har utmärkt elektrisk isolering och hög stabilitet mot termisk oxidation och ozon. , kemiskt inert. Nackdelen är att den mekaniska hållfastheten är låg, oljebeständighet, lösningsmedelsbeständighet och syra- och alkalibeständighet är dålig, det är svårt att vulkanisera och priset är relativt dyrt. Användningstemperatur: -60 ° C ~ +200 ° C. Ovanstående är en beskrivning av silikongummi i bruksanvisningen.

3. Driftstemperatur: Som beskrivits ovan är den vanligtvis inställd på -40 ° C - 200 ° C, upp till 230 ° C på kort tid.

4. Åldrande problem: oljebeständighet, syra- och alkalibeständighet är dålig, och det finns lite samband med stressläget.

5. Limningsproblem: Innan ytbehandlingen används, utom att fittsleksaksprodukten används som lim och silikondelarna är bundna, måste de andra delarna ytaktiveras och den vulkaniserade ytan kan härdas.

6. Materialhårdhet: Pussy-leksaksprodukter kan teoretiskt väljas mellan 10 och 80 grader på den inhemska marknaden. Det finns lätt i 20 till 70 grader, och det vanligaste är 40 till 50 grader.