Sexccessories (Sexccessories)

- Dec 09, 2019-

en gång i tiden tyckte jag att jag var alldeles för cool för sexleksaker – för ung och kreativ för att behöva sådan rekvisita. Vibratorer och handbojor var för orgasmically utmanas eller uttråkad hemmafruar försöker "krydda upp saker," Jag (felaktigt) antas. I min naivitet tyckte jag att det var lamt att spendera mina surt förvärvade dollar på cheesy porrtillbehör när min partner och jag skulle naturligtvis kunna skapa mer än tillräckligt med spänning själva.


Det vill, tills jag fick en utbildning. Jag hade ägt en vibrator i flera år, en cool, banbrytande sak som såg mer ut som en hoppa enhet än en sexccessory-men jag hade sällan använt den. Andra leksaker aldrig fascinerat mig nog att verka värt att försöka, än mindre köpa tills min pojkvän släpade mig in i en av LA: s mer kända sexbutiker, Hustler Hollywood, säger att han ville provanågot nytt.

MER: hur man har sex i vattnet

En lång tid Don anhängare och hängivna troende i hans "GGG politik", att alla parter ska vara bra, ge och spel i sängen,Jag visste att det skulle vara lamer av mig att snub min pojkvän idé än att ge det en chans. Och med det köpte vi en rumpa plugg-"Bra för nybörjare!" lovade den överentusiastiska försäljaren och ett par handbojor ("Dessa ärSättobekvämt; få velour paret," rådde hon).

Den kvällen försökte vi ut dem, med lite boozy, stenad surr att ta udden av. Och det finnsVarDefinitivten kant: Den "nybörjare" butt plug ont som en jävel. Men när jag kom över den första sting, fann jag det vara en chockerande sexig bindning erfarenhet. Det var ett genombrott av slag: Vi använder fortfarande dessa leksaker (och mer) regelbundet; och jag ska berätta för alla vänner som kommer att lyssna varför det är värt att besöka en sexbutik, inte bara för att säga att de gjorde, men att lägga till en extra gnista till sina sexliv, oavsett hur heta de kanske redan är.

Är du osäker på var du ska börja? Gå med i klubben. Nedan fick jag råd från sexologer och riktiga kvinnor både om sju viktiga typer av sexleksaker, inklusive vad de är till för, hur man använder dem, och insider tips för att få nästa nivå nöje från var och en.