Inuti orgasmiska livet av en sexleksy recensent

- Dec 16, 2019-

image

För att komma till denna nivå av expertis, chantall har puffing och flämtande i nästan 15 år, hon har varit i sexleksyrindustrin mycket längre än hennes hemsida har varit live. Jag ville veta mer om denna källa av kunskap, så jag gick till hennes hem för att få en ordentlig titt på hennes kön leksak paradis. När jag ringde hennes dörrklocka runt 11:30, en glad rödhårig klädd i en ljus turkos prickig klänning öppnade dörren. Efter en kopp te, ledde hon mig till ett litet kontor på övervåningen full av färgglada dreamcatchers, som hon också gör själv och säljer på nätet.

Jag talade med Chantall om hennes blogg, giftiga leksaker, och den ultimata orgasmen.

Jag tänker inte tortera mig själv genom att stanna i sängen med en fruktansvärd produkt i en timme i hopp om att något kommer att hända. Om jag inte får orgasm inom tio minuter, så är det.

Har tillverkarna skicka alla dessa leksaker?

Ja, jag har aldrig köpt en själv. De skickar mig sina nyaste produkter innan de ens träffar butikerna, så jag kan prova dem och skriva om det. Jag arbetar också med några sexbutiker. De låter mig ofta välja de leksaker jag vill testa själv.


Gör du det här varje dag?
Jag testar inte en ny leksak varje dag, eftersom granska sexleksaker är precis som att ha "vanliga" sex, ibland är du på humör, och ibland är du inte. Men jag försöker uppdatera min hemsida och svara på meddelanden från läsarna varje dag.

Hur lång tid tar det att testa en leksak?
Det beror på. Om leksaken är riktigt bra, jag ska testa det mer än en gång. Men om det är fruktansvärt , vilket händer oftare än tvärtom- Jag kommer att vara klar med det mycket snabbt. Jag tänker inte tortera mig själv genom att stanna i sängen med en fruktansvärd produkt i en timme i hopp om att något kommer att hända så småningom. Om jag inte får orgasm inom tio minuter, så är det.