Silikon könsdockastorlek och egenskaper

- Jul 09, 2019-

A. Silikon könsdocka begränsar storlek: den tjockaste platsen kan vara 15 ~ 20MM, om det är en sfär kan den uppnå en diameter på 30MM. Rekommenderad tjocklek för allmän tjocklek är högst 3MM. När den är större än 3MM kommer det att kosta mer härdningstid och öka kostnaden. Den tunnaste behandlingen kan nå 0,2 mm, men designen är i allmänhet den tunnaste 0,3 mm, 0,4 mm rekommenderas.

B. Silicon könsdocka relativ storlek: i tjockleksskillnaden rekommenderas den tunnaste delen och den tjockaste delen att inte överskrida 3 gånger. Sådana problem bestäms huvudsakligen av temperatur- och tryckkraven för materialets vulkanisering.

C. Krympningsgrad för kiseldocka. Krympningshastigheten för kiselgelmaterialet är relaterad till materialets hårdhet. Det sekundära materialet som tillhandahålls av tillverkaren är mestadels mellan 1.022 och 1.042. För materialet mellan 40 och 50 grader tas i allmänhet krympningshastigheten 1,03. Jämfört med plast producerar kiseldockor av kisel inte liknande synliga ytdefekter på grund av krympning.

D. Silikonsexdocka dimensionell noggrannhet: Eftersom silikonsexdockan är mer än ett enda hål är antalet hål jämfört med plastprodukter mycket. Därför finns det ingen bekvämlighet i storlekskontrollen av plastprodukter. Den allmänna noggrannheten är plus eller minus 0,1, och den högpräcise kiseldockan är plus eller minus 0,05 När passningen används för passningen mellan hålet och knappen på plastdelen är minsta gap 0,1 och det rekommenderade värdet är 0,2 på ena sidan.

E. Silikon könsdockaformkonstruktion: För gummihylsdelarna, tillhandahåller i allmänhet den ursprungliga ritningen enligt konturteckningen av kiselkönsdockan, och förklaringen på matchningsproblemet beslutas av formfabriken. Under normala omständigheter, beroende på storleken på kiselkönsdockan, är gummihylsans passform och kiseldockan av silikon i allmänhet en negativ avvikelse från 0,2 till 0,5 på ena sidan.