Ångande Sex Idéer som kommer att göra din sommar ännu varmare

- Dec 09, 2019-

15 Ångande Sex Idéer som kommer att göra din sommar ännu varmare

                   image

vår filosofi: Som sommardagar och nätter värma upp, så bör ditt sexliv. Säsongen är en flyktig, livlig tid när du kan dra nytta av vädret - och den fria, roliga känslan som följer med det - för att få lite action.

Så packa bort din vinter sex rutin med dina tröjor och stövlar, och ge dessa kreativa idéer sommar sex ett försök, från flamingo pool flyter till raket pops och strandpromenader.

Gå Commando

Om du känner dig extra sprallig, prova påtagning din denim shorts och flirtiga sundresses utan underkläder, sägerGina Yannotta, professionell matchmaker och COO förKonsulttjänster.. "Inte bara kommer du att känna dig omedelbart sexigare, men din partner kommer att börja skruva det ögonblick du viskar i hans / hennes öra om din viss brist på underkläder."

Minska kroppskontakt under sex

Byta positioner är ett bra (och kinky) sätt att hålla sig sval i värmen. "Istället för positioner som maximerar kroppskontakt, som missionär eller skedar, byta till dem som minimerar det, som cowgirl, doggie stil eller oralsex," sägerTara Struyk.

Ha sex på stranden

Sommaren är det dags att inse denna fantasi, om du någonsin undrat över det (och vem har inte?). "Det kan vara en romantisk mötesplats på en tom, månbelyst sträcka av sand, eller en fräckare dagsljus stoja dold från åsynen av närliggande beachgoers," säger Yannotta. "För vissa strand-tema förspel, ge några yster massera som du arbetar solskyddsmedel i varje tum av varandras kroppar." Se bara till att du inte får in några i dig, förAj.

Gör en sommar sexpakt

Håller med om att med varje grill, bröllop, eller händelse du deltar tillsammans, hittar du ett sätt att smyga iväg och få den på. "Smyga bort från scenen och lura runt där du kan, oavsett om det är en ångande make-out eller en förrädiska snabbis," sägerBethany Ricciard"Ni kommer båda att förutse det från det ögonblick du går in i partiet, vilket gör allt mer spännande."