Fördelarna med att använda Wand Massager-massage är mer omfattande än du tror.

- Jun 16, 2019-

Fördelarna med hälsa och välbefinnande med att använda Wand Massager-massage är rikligare än trott. Tillväxtforskning påpekar att en rad fördelar överträffar omfattningen av enkel ångest, stress och smärtlindring. En av de mest intressanta fördelarna med upptäckten är den möjliga länken för att förbättra immuniteten. Studier har visat att personer som regelbundet får massage med Wand Massager har lägre nivåer av kortisol i sin saliv. Kortisol är ett "stresshormon" och är förknippat med låg immunfunktion.

Kortisol dödar faktiskt celler som är nödvändiga för hälsosam immunitet. Att minska detta hormon i kroppen ger inte bara ett större immunsvar mot utländska inkräktare, utan leder också till lägre nivåer av stress och ångest. En sänkning av kortisolnivåerna är också starkt förknippad med viktminskning och hälsa. De mentala fördelarna med att sänka stressnivåerna och reglera ångest kan vara värt ett försök. Det finns dock fler fördelar och din kropp kommer att regelbundet använda Wand Massager-massagen.

Studier har visat att regelbunden användning av Wand Massager-massage hjälper till med högt blodtryck. Att använda Wand Massager-massage hjälper till att minska ångest, vilket hjälper till med högt blodtryck. Detta kan vara en del av anledningen till att det hjälper till att reglera blodtrycket.