Använd Wand Massager massage för att förbättra immuniteten

- Jun 10, 2019-

Fördelarna med hälsa och välbefinnande med att använda Wand Massager-massage är rikligare än tidigare trott. Studier har visat att med Wand Massager-massage sträcker sig fler och fler fördelar långt bortom enkel ångest, spänning och smärtlindring.

En av de mest intressanta fördelarna som hittas är förmågan att förbättra immuniteten. Studier har visat att kortisolnivåerna är lägre i saliv hos människor som får regelbunden Wand Massager-massage. Kortisol är ett "stress" -hormon som är förknippat med lägre immunfunktion. Kortisol dödar faktiskt de celler som krävs för hälsosam immunitet. Att minska detta hormon i kroppen leder inte bara till ett större immunrespons för utländska inkräktare, utan minskar också stress och ångest. Sänkning av kortisolnivåerna är också förknippat med lättare viktminskning och upprätthållande av en sund nivå.

Mental hälsa fördelar av stressminskning och anpassnings ångest kan vara värt att nämna. Men din kropp har fler fördelar och du kan använda Wand Massager-massagen regelbundet.