Vad behöver du veta innan du kan träna kegelövningsboll?

- Jul 15, 2019-

På grund av arbetets och livets tryck kommer de flesta att välja att slappna av med kegelövningsboll under vila. Kegel träningsboll kan främja blodcirkulationen, lindra muskeltrötthet, förbättra ledens flexibilitet, förbättra immuniteten och så vidare. fördel. Så innan kegelövningsbollen måste vi veta vilken relevant kunskap, tillsammans för att förstå!

1. Bekväm miljö

En bra miljö är mycket viktig, det är bäst att se till att inomhusmiljön är fräsch och har god ventilation. Interiören måste vara ren och städad, så att människor ser bekväma och avslappnade ut.

2. Upplev känslorna

När du är kegelövningsboll bör du koppla av ditt sinne, koncentrera din uppmärksamhet och uppleva akupunkturpunkternas noggrannhet. Det hjälper till att lugna och återuppliva blodet.

3. Kegel träningsboll innan du bedömer

Vissa människor vill bota vissa sjukdomar genom kegelövningsboll, men innan du har den här idén, fråga läkaren om det är lämpligt. Om läkaren tror att det kan göras kan han utföra kegelövningsbollbehandling.

4. Lämplig position med andning

I kegelövningsbollen för hälso- och sjukvården bör den position som tas tas göra operationen helt avslappnad, vilket är befordrande för manipulation. Samtidigt uppmärksamma att justera andningen, eftersom processen för kegel träningsboll är också en process av träning, kan kombinationen av kegel träningsboll, träning och andning hjälpa till att förbättra effekten.

5. Ta tag i tiden steg för steg

Kegel träningsboll ska vara på sin fritid, får inte kegel träningsboll, medan man tänker på andra saker. Generellt rekommenderas det att arbeta i 15 minuter. Det rekommenderas att ta ett hål i 1 till 3 minuter, en gång om dagen.

6. Hälsa kegel träningsboll är en gradvis process, inte en engångsbehärskning, måste gradvis lära sig och behärska i praktiken. Samtidigt är effekten av kegelövningsbollen för hälso-och sjukvård inte effektiv en eller två gånger och måste vara beständig för att uppnå syftet att förebygga sjukdomar och behandla sjukdomar och förlänga livslängden.

7. Använd kegelövningsbollutrustning med träning

Kegelövningsbollen har effekten att främja lokal blodcirkulation och påskynda ämnesomsättningen, som kan slappna av kroppen efter en trött dag och hjälpa till att eliminera trötthet och därmed spela en viss fitnesseffekt. Men var uppmärksam på: 1 steg för steg. När du använder kegelövningsbollen för första gången är det bäst att prova i tio minuter. Om det inte finns några obehag i kroppen, förläng sedan kegelövningstiden, 20 minuter varje gång. 2 Eftersom människor väljer kegelövningsboll. Medelålders och äldre människor kan använda kegelövningsboll av motortyp med snabbare vibrationsfrekvens och svagare vibrationsstyrka. På grund av den långsamma vibrationsfrekvensen och den höga vibrationsintensiteten är den elektromagnetiska kegelövningsbollen mer lämpad för kegelövningsboll och unga och medelålders människor efter träning.