3 storlek privata träningsbollar

Dessa bollar kan stimulera dina nerver i timmar i slutet med mild, lågmäldig njutning som sakta men säkert kommer att driva dig vild!
chatta nu

Produktinformation

produktnamn

3 storlek privata träningsbollar


Varför är starka fat viktiga?


Dina Kegels är de fantastiska inre muskler som en kvinna kan kontrollera för att hålla fast vid älskarens erektion. En del av ditt bäckenbotten, starka Kegels hjälper dig att bli väckt och ha större och mer intensiva O: er. (På en annan praktisk nivå är starka keglar praktiska när du behöver kissa men måste hålla den längre än planerat, som på långa bilturer.)

• Ofta används i populära erotiska romaner

• Träna med bollarna för större kontroll och starkare stimulering

• Perfekt för lågmaktstimulering under långa perioder

• Ändra kulans temperatur för extra stimulering

• Återvinningsring i slutet för säker och enkel borttagning


Sensory play är en viktig del av BDSM, och Kegel Balls är en av de bästa leksakerna för det. Dessa bollar kan stimulera dina nerver i timmar i slutet med mild, lågmäldig njutning som sakta men säkert kommer att driva dig vild! Ben Wa Balls bygger också upp dina Kegel-muskler för bättre kontroll och starkare orgasmer.


Hoppa helt enkelt bollarna inuti din vagina på morgonen och se till att du fortfarande kan nå hämtningsringen. Dina Kegel-muskler kommer naturligtvis att sammandras för att hålla bollarna på plats när du gör din dagliga rutin. Tänk på att ju mer aktiv du är, desto effektivare blir ditt Kegel-träning. Om du befinner dig sitta framför en dator under långa sträckor kan du öva på att klämma bollarna eller klämma fast och släppa dem. Bollens vikt ger en mild, lågmäktig stimulering som kan sträcka sig i timme efter timme. Många kvinnor som använder Ben Wa Balls under dagen så de är på humör för sex senare på natten.


Modell: CHSYQ-D009

Material: silikon

Funktion : Privat träning

NO.1 kulvikt : 47g , storlek : 10,2 * 2,7 cm

NO.2 kulvikt : 76g storlek : 14 * 2,7 cm

NO.3 kulvikt: 93g, storlek : 14 * 2,7 cm

Pris : 3-99 st : 13,8 $ 100-1000 st : 13,7 $> 1000 st : 13,6 $


Hot Tags: 3 storlek privata träningsbollar, Kina, tillverkare, leverantörer, grossist, anpassade, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like