7 frekvens USB-laddning Kegel träningsboll

Tänk på det som en konversation med din egen kropp - använd den medföljande multihastighetsstimulatorn när du känner önskan.
chatta nu

Produktinformation

produktnamn

7-frekvens USB-laddande kegelövningsboll


Efter flera sessioner med din 7-frekvens USB-laddande kegelövningsboll är du redo att experimentera med de mer traditionella "Ben Wa" -metallbollarna. Dessa bollar är baserade på en forntida kinesisk design. De dyker in ganska enkelt med ett minimum av smörjning. När du rör dig rullar och stimulerar de som ditt kontrakt dina inre Kegel-muskler. Du kommer att upptäcka att inte bara är självglädje och sex roligare - med en större finish, utan att det är lättare att "hålla det i" på långa bilturer!

Lägg till stimulering till din rutin!


Tänk på det som en konversation med din egen kropp - använd den medföljande multihastighetsstimulatorn när du känner önskan. För solo-kul eller med din partner. Försök låga-till-wow-vibrationer medan Silicon Kegel Balls eller Silver Kegel Balls sätts in. Du kommer att upptäcka, lära dig och njuta av nya saker om din kropp du aldrig visste att fanns --– mycket till din glädje och din partners!


Om du är en kvinna som älskar sex eller vill njuta av det mer kan du inte gå fel med Her Kegel Kit i ditt sovrum. Gör en tankeväckande gåva om du känner till en sådan galan också!


Modell: CHSYQ006

Mode: 7frequency

Laddning : USB-laddning

Produktegenskaper: fysisk träning, trådlös fjärrkontroll, flerfrekvensvibration, vattentät design,

Material : silikon + ABS

Vattentät : vattentätt i livet

Servicetid : 60 minuter

Färg: blå, rosa

Pris : 3-49st: 15,7 $ 50-499 st 15,5 $> 500 st : 14,5 $


Hot Tags: 7-frekvens USB-laddning kegel träningsboll, Kina, tillverkare, leverantörer, grossist, anpassade, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like