Erotisk Cherry Shape Contribution Vaginal Ba

Fem olika vikt för dig att träna. Starta med den lättaste och hitta det perfekta sättet att passa och träna.
chatta nu

Produktinformation

produktnamn

Vokinal boll för erotisk körsbärsform för kontraktion


Fem olika vikt för dig att träna. Starta med den lättaste och hitta det perfekta sättet att passa och träna.

Den erotiska erotiska körsbärsformen för sammandragning av vaginal balltraining är tillverkad med silikon av medicinsk kvalitet. BPA-fri, allergivänlig och medicinsk kvalitet. Mjuk, icke-porös för enkel rengöring, inga öppningar, spår eller åsar för att fånga smuts och bakterier.

Kegel Balls-uppsättningar: Vår Kegal Balls Set har 5 olika vikter och de är väldigt mjuka. Kegel vagina bollsatserna har alla silikonsträngar för att enkelt ta ut bollen efter användning, oroa dig för att viktbollarna förlorar i din vagina eller inte kan ta ut det.

Det passar de kvinnor som från nya mammor till kvinnor som erövrade klimakteriet, vi har den perfekta passformen och träningsguiden. skydda läckage när du skrattar, springer, nyser eller hostar.

Snabb återhämtning: Kegel-träningsbollar hjälper till att träna bäckenbottenmusklerna. Läkare råd 30 minuter om dagen för kvinnors bäckenbotten hälsa och förbättra bättre urinblåsan kontroll och bara några korta veckor, kommer du att känna skillnaden!


Modellnummer: GUCX398-D

Vattentät: 100% vattentät

Färg: hudfärg

Vikt: 110g

Meterial: Silicon


Beskrivning

· Stark vibration, Inget ljud, Stark elasticitet

· 100% vattentät

· Meterial: Silicon

· Funktion: kvinnor onani


Hot Tags: vuxna erotiska körsbärsform kontraktion vaginal ba, Kina, tillverkare, leverantörer, grossist, anpassade, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like