Ladda Mini Bullet Vibrator Sexleksaksövningsboll

LÄTTA RESULTAT FÖR ALLT FÄRDIGHETSNIVÅ - Få allt du behöver för att stärka, tona och dra åt, oavsett om du är nybörjare till en långvarig kegelträning.
chatta nu

Produktinformation

produktnamn

Ladda upp mini-bullet vibrator sexleksak träningsboll


TILLBAKA KONTROLL - Är du rädd för de oavsiktliga läckorna som glider mellan skratt, träning eller till och med hosta? Du är inte ensam. Faktum är att 1 av 4 kvinnor över 18 lider av urinvägar. Lyckligtvis är Recharge mini bullet vibrator sexleksaksövningsboll här för att tillhandahålla ett icke-invasivt sätt att dra åt dina muskler, stärka din bäckenbotten och förvisa eller förhindra de dödliga läckorna för gott. Dessutom har regelbunden kegelövning också visat sig göra tiden ännu mer, ja!

LÄTTA RESULTAT FÖR ALLT FÄRDIGHETSNIVÅ - Få allt du behöver för att stärka, tona och dra åt, oavsett om du är nybörjare till en långvarig kegelträning.

REKOMMENDERAS AV LÄKARE, ÄLSKADE AV KVINNOR - Du behöver inte spendera resten av ditt liv på att drabbas av det pinsamma urinvägarna efter ett svårt liv eller ett otydligt liv.

SÄKER OCH OH SÅ KOMFORTABELL - Se till att du unner dig bara de bästa materialen. InJoy tillverkar våra ben wa-bollar med premiumsilikon av medicinsk kvalitet, så de är allergivänliga, luktbeständiga och fria från ftalater, BPA, dioxin och latex. Silkeslen slät silikon gör dessa kegelbollar lätta att införa och använda, medan de praktiska öglorna garanterar enkel avlägsnande.


Modellnummer: GUZDB272-L3

Vattentät: 100% vattentät

Färg: lila / rosa

Vikt: 27,5 g

Mätare: Silikon + ABS: CE, ROHS


Hot Tags: ladda mini bullet vibrator sexleksak träningsboll, Kina, tillverkare, leverantörer, grossist, anpassade, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like