USB-laddningsbar 3-hastighets Kegel träningsboll

Det finns tre olika lägen som ska väljas genom fjärrkontroll för att justera frekvensen, kombinerar bäckenbottenutbildning och vibrerar tillsammans.
chatta nu

Produktinformation

produktnamn

USB-laddningsbar 3-växlad kegelövningsbollLÄTT ATT HJÄLPA PELVIC FLOOR MUSCLES TRÄNING: Töjningskulor ger ett kirurgiskt fritt sätt att stärka bäckenbottenmusklerna för nybörjare och avancerade, dra åt musklerna och återfå ditt självförtroende. Förbered dig på arbete och påskynda återhämtning av förlossningen.


FJÄRRKONTROLL MED 3 Olika hastigheter: Det finns 3 olika lägen som ska väljas med fjärrkontroll för att justera frekvensen, kombinerar bäckenbottenutbildning och vibrerar tillsammans. Vare sig du är som en tränare för bäckenmusklerna, a eller som en personlig massageboll för nybörjare och avancerade.


100% SEAMLESS WATERPROOF: Ben wa bollar använder den högsta vattentäta standarden (IPX7 Standard) och sömlös USB-laddningsport för enklare rengöring efter varje användning och vi ger en helt ny känsla efter varje tvätt. 100% vattentät och allergivänlig, med ganska motorisk, som stänger under 45dB.


Modell: CHSYQ-D001

Material: silikon

Drive : USB-laddning

Frekvens: 3speed7frequency

Vattentät: IPX7waterproof

Pris: 3-19 st : 14,5 $,> 20 st: 14 $,> 1000 st: 13,5 $


Hot Tags: USB-laddningsbar 3-hastighets kegelövningsboll, Kina, tillverkare, leverantörer, grossist, anpassade, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like