Womanizer Starlet USB uppladdningsbar klitorisstimulator

Produktnamn Womanizer Starlet USB Uppladdningsbar klitorisstimulator Den som sa "storlek är inte allt" talade tydligt om Starlet, den petite-men-kraftfulla nya tillägget till den ständigt populära Womanizer-familjen. Kombinerar söt sug med pulserande vibrationer, denna klitoris vibe ...
chatta nu

Produktinformation

produktnamn


Womanizer Starlet USB uppladdningsbar klitorisstimulator

Den som sa "storlek är inte allt" talade tydligt om Starlet, den petite-men-kraftfulla nya tillägget till den ständigt populära Womanizer-familjen. Genom att kombinera söt sug med pulserande vibrationer förknippar denna klitoris vibe en ny tid med kvinnliga orgasmer.

Den ergonomiskt utformade Starlet tecknar Womanizers patenterade PleasureAir-teknik för att stimulera klitoris utan kontakt. De mjuka tryckvågorna suger försiktigt din klitoris medan de milda vibrationerna kan upplevas genom fyra accelererande nivåer av intensitet så att du skakar med beröringsfritt nöje.

Upplev oändliga lyckor tack vare icke-bedövande upplevelser och enkel, laddningsbar drift.

Liten tillräckligt för att använda under sex, det här är den perfekta partneren att fladdra din klitoris kluster av nerver för samtidig stimulering.

Belägg silikonranden med vattenbaserat smörjmedel för att öka njutningen under användning.

Modell nr GUTD-D01

Vattentät 100% vattentät

Färg Rose / lila / svart

Vikt 100 g

Mätkisel + ABSBeskrivning:

·
Klitorisstimulator med lätt sug och vibration för att wow alla dessa känsliga nervändar

Fyra stigande intensitetsnivåer erbjuder ett brett spektrum av sensation

batterier

Sugbrusindex: ≤ 65 decibel

Certifiering: CE, ROHSHot Tags: womanizer starlet usb laddningsbar klitorisstimulator, Kina, tillverkare, leverantörer, fabrik, grossist, anpassade, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like