Manlig masturbator Pocket Pussy Vagina Ärm

Produkt Na mig Man Masturbator Pocket Pussy Vagina Ärm Män vet att det inte finns något sådant som ett "dåligt" blowjob, men prova denna knäböjande förbättring! Denna enkla 2 "pärlstrukturerade, stretchiga TPR-hylsa glider över axeln, sedan sträcker din partner det medan du ger huvudet ....
chatta nu

Produktinformation

Produkt Na mig Man Masturbator Pocket Pussy Vagina Ärm

Män vet att det inte finns något sådant som ett "dåligt" slagjobb, men prova denna förbättring av knäna! Denna enkla 2 "pärlstrukturerade, stretchiga TPR-hylsa glider över axeln, sedan sträcker din partner det medan du ger huvudet. Alla är överens om att det är mycket roligare - och beviset ligger i puddingen! Även perfekt för solo-sessioner!

 

Tillverkad av hållbar, stretchig TPR

Applicera lite saliv eller vattenbaserat smörjmedel innan du drar på det

Ta dig tid för en oförglömlig upplevelse

Eller gå supersnabbt för en muntlig "quickie"

 

Det är fantastiskt att ingen har tänkt på Good Head Stroker innan, men de goda nyheterna är nu att du kan få en och njuta av den!

 

Inga batterier behövs. Dra bara över hans axel, under huvudet och börja suga. Ta sedan i TPR-hylsan och börja stryka samtidigt. Du kan till och med förvandla det till ett lyxigt handjobb, möjligheterna är oändliga!

 

Adam & Eve rekommenderar Good Head Stroker till män och par som vill lägga till en ny twist till förspel. Solo strokare kommer också att njuta av de nya sortsupplevelserna som Good Head Stroker tillhandahåller för en onani-rutin.

 

Your Good Head Stroker är ett strokervärde
Modell nr GU AD -Y01

 

Vattentät 100% vattentät

 

Färg vit

Storlek    5,5 * 2,6 cm

 

Meter TPE


Beskrivning

 

 

· Funktion: Mjuk och realistisk

 

· 100% vattentät

Val av typ: 01 vågtyp     02 bult typ     03 Spindelnät 04 Spiral    05 turbotyp

06 fina linjer

· Funktion: män onani

 

      
MOQ: 100st

· Certifiering: CE, ROHS


Hot Tags: manlig masturbator ficka fitta vagina ärm, Kina, tillverkare, leverantörer, fabrik, grossist, anpassade, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like