Onani ägg0

Produktnamn När TENGA-ägg rekommenderades till mig, var jag cirka 90 procent störd till min kärna och 10 procent fascinerad. Ett ägg är inte exakt det mest väckande av föremål och jag kunde inte riktigt förstå hur du sticker din penis i något som kunde ha kommit ut ur en kyckling ...
chatta nu

Produktinformation

produktnamn
När TENGA-ägg rekommenderades för mig var jag cirka 90 procent störd till min kärna och 10 procent fascinerad. Ett ägg är inte exakt det mest väckande av föremål och jag kunde inte riktigt förstå hur det skulle vara något annat än konstigt som fan när jag sticker din penis i något som kunde komma ut ur en kyckling.

Även om de ser hårda och udda ut är ägget faktiskt bara det yttre höljet. Tänk på dem som Matryoshka-dockor: knäcka en öppen och inuti är ett annat, mindre silikonägg. Leksaken har en liten öppning i (det är där smörjmedlet, snabbt följt av penis, går) och inuti är strukturerade åsar. Var och en är olika beroende på variation men jag gick för "Clicker" som i princip är massor av små boblar.

Modell nr GUAD-Y05

Vattentät 100% vattentät

Färg vit

Storlek 18 * 12 * 7cm

Meter TPE

Beskrivning
Funktion: Mjuk och realistisk


· 100% vattentät


· Funktion: män onani


MOQ: 100st

· Certifiering: CE, ROHS

funktioner:

1.Provide korrugerad typ av tung socio-semiotisk socio-semiotisk paket, mjukt kontinuerligt nöje som vågor som stiger oavbruten stimulering av uttag och ger 360 graders stimulans; - vänligen samarbeta med smörjmedel!
2. operationen är enkel, lätt att bära,
3.För män onanerar, förbättra den manliga köns apatin, för tidig utlösning, impotens för manlig adjutantterapi; etc.
4. Lämplig för äldre funktionsförmåga eller människors livslängd; en barriär oberäknelig man och hustru som lever i den intensiva önskan, mannen och mannen som är frånskild eller celibat, rekommenderas särskilt för livskvalitet av hög kvalitet hos den framgångsrika mannen.

Hur man använder:
1. klistermärken med tårförpackningar,
2. öppna det yttre "äggskalet", ta bort masturbationsuppsättningar, smörjmedel och packa smörjmedel cylindrisk liten behållare,
3. penis eller onani uppsättning av inre smet jämnt smörjmedel,
4. Penis ganska in i masturbationsuppsättning, med handknådning, strängsprutning och strykning, rotation, graciös känsla, bekväm manipuleringsgrader för att göra det mest angenämma onani sättet.

·
Hot Tags: onani egg0, Kina, tillverkare, leverantörer, fabrik, grossist, anpassade, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like