Fråga Emily: Vad gör jag om jag är för känslig för orgasm?

- Dec 09, 2019-

Fråga Emily: Vad gör jag om jag' m för känslig för orgasm?
image

Hej Emily—

Medan jag onanerar sedan början av gymnasiet, har jag aldrig haft sex. Saken är att jag sällan går helt av. Jag tror att den enda gången jag har var när jag använder ett duschhuvud. Jag använderTouch av We-Vibe, men när jag en gång känner en orgasme som kommer, blir det svårare och svårare att komma dit eftersom min klitoris blir för känslig.

Har du några tips som hjälper till att övervinna detta?

Tack,Rachel, 24, NC

Hej Rachel—

Den goda nyheten är att du inte är ensam om det här. Faktum är att det är så bra att du redan är på väg att ta reda på kroppens behov, något jag alltid pratar om imin podcast. Varje person är annorlunda, så medan vissa älskar och behöver mycket direkt stimulans, behöver andra mycket mindre. Klitoris är syltfull med nervändar - 8 000 för att vara exakt - så det är inte konstigt att vissa kvinnor är överkänsliga.

Det finns sätt att stimulera dig själv utan att bli överväldigad. Allt du behöver är lite tålamod, lite mer kunskap och få nya rutiner.

Bli anatomisk

Klitoris (och kvinnlig anatomi i allmänhet) är lika komplicerad som den är underbar. Även om det verkar litet från utsidan, sträcker sig klitoris faktiskt inåt under din skamhög, plus,den har bensom sträcker sig in i ditt labia, liksom att ha kvadranter (som en graf i matematiksklass), där vissa delar är mer känsliga än andra.

Använd dina händer och utforska runt omkring, se vilka områden som är för känsliga och vilka som är helt rätt. Det kan ta längre tid att gå av (eftersom fingrarna inte vibrerar), men om du tar den här tiden hjälper du att fastställa var du behöver röras.

Bli indirekt

Vissa kvinnor är så känsliga att varje direkt beröring av klitoris redan är för mycket. Istället för att ta full kraft på din nakna vulva, prova att använda din We-Vibe Touch över dina underkläder eller byxor. Det extra tyget fungerar som en buffert mellan vibrationerna och din klitoris, vilket kan hjälpa till att leverera precis rätt mängd sensationer så att du inte är så överväldigad när det är dags att klimma.

Du kan också provaWomanizer 2go, en läppstiftformad leksak som ger indirekt stimulering med Pleasure Air ™ -teknologi. Den har ett silikonspets som går över din klitoris utan att röra vid den, och har varit känd för att hjälpa kvinnor som är mer känsliga - precis som du.

Bli djupare

Det låter som om du är den perfekta kandidatengå sökaför dinG-punkt, om du inte redan har gjort det. Med en uppåtvänd handflata, sätt in en eller två fingrar i din vagina och känn dig omkring efter en plåster av vävnad som liknar ett valnötskal. Stryka sedan det med en "kom hit" -rörelse. Tillsammans med en liten klitorisstimulering kan det vara precis den typ av orgasm du letar efter.

Det kommer att ta lite tålamod, men ta av dig trycket. Kom ihåg att andas och ha kul att utforska. Hej, onani är braochbra för dig!

XX, Emily