Surrande för joy woman med £ 2.800 Sex Toy Collection avslöjar att de gjorde sin orgasm när "hon kände sig bruten och inget annat skulle"

- Dec 02, 2019-


En kvinna med en £ 2.800 samling av sexleksaker hävdar att de var det enda som kunde göra hennes orgasm när "inget annat skulle".

I en personlig uppsats förMamma Mia, Australiska kön kolumnist Nadia Bokody hävdar att hon förlorat sin förmåga till orgasm efter att hon började på en kurs av antidepressiva läkemedel för två år sedan.

Nadia beskrev hur hon "kände sig helt bruten": "Jag hade försökt använda mer glidmedel, ägnat mer tid åt förspel och ägnat extra uppmärksamhet åt min klitoris men ingenting fungerade. Inte ens min favoritporr kunde få mig att tappa."

Förståeligt frustrerad över den effekt det hade på hennes sexliv, erkände Nadia att hon hade "blivit van vid" till "release" som följer en orgasm men istället kände sig "tom och besegrad".

Lyckligtvis förstod Nadia pojkvän hennes frustration och föreslog att de faller tillbaka på hennes imponerande samling av sexleksaker som bara "ett elverktyg" skulle vara tillräckligt för att "få hennes orgasm tillbaka".

Beskriver hur det finns en sexleksman "inbäddat i varje låda, skrymsle och vrå" i hennes sovrum, erkände kön kolumnisten sedan att hon har tillbringat en bank-breaking £ 2.800 på hennes samling - inklusive en £ 110 kristall dildo.

Även om det kan låta som en häpnadsväckande summa pengar, insisterar Nadia att det är bara ett annat sätt att ta hand om vår hälsa.

Hon tillade: "Varför inte ge näring åt vår sexualitet och investera i en produkt garanterat att ge oss utan tvekan mer nöje och psykiska fördelar hälsa än något hus, bil eller fancy middag någonsin kunde?"

Lyckligtvis för Nadia, kunde hon återta sina orgasmer med en av hennes favorit "klitoris-sugande" verktyg och säger att det reducerade henne till tårar av lättnad andra gången.

Tidigare i årNadia visade att hon faktiskt "bröt" hennes vagina efter att ha använt sin vibrator sex gånger om dagenefter att ha separerat från sin ex-make.

image

Och förra veckansexpert mindes hur en kondom hade fastnat inuti henne i 24 timmarefter att hon legat med en "oerfaren" kille.

I sin YouTube-serie "Tales of a F ** kgirl", säger Nadia att hon hade blivit förälskad i en brittisk man på sitt kontor innan de två slutade med den "mest pinsamma kön" som resulterade i dem att förlora kondom.

Det var först när hon var på ett plan nästa dag som Nadia upptäckte att kondomen inte var förlorad i deras hotellrum ... * rysningar *

För fler sexhistorier är dessa dinastörsta sexuella turn-ons enligt din stjärntecken- från BDSM till en snabbis.

Och dessa färgförändrandesexleksaker visar dig hur bra din man är i sängen.

Plus"The Column" kön position är idé för en snabbis- och det låter din partner stimulera varje del av kroppen.