Att ta hand om skönhet, börjar med Kegel träningsboll

- Jul 16, 2019-

Tiden flyger, solen och månen är som skytteln, nu växer vi upp, de vackra människorna blir äldre varje dag, som partner kanske vi inte åtföljs av de vackra människorna, eller ens bryr oss om det vackra, på grund av skola eller arbetsskäl. Lyckligtvis finns det många hälsa kegel träningsbollar på marknaden, så att vi kan göra ett mellanmål för skönheten, här rekommenderas kegel träningsboll.

Kegel introduktion av träningsbollfunktioner

Kegel-träningsbollen är tillverkad av ABS-plast, som är ofarlig och giftfri för människokroppen. Enligt designen av ergonomimekanik kombinerar kombinationen av västerländsk elektronisk pulsteknik och meridianvetenskap i traditionell kinesisk medicin puls och ultralång våg till en. Produkten har 32 nivåer av massagestyrka, kontinuerlig justering, automatisk timing, fjärrkontroll och bekväm. Långvarig användning av kegelövningsboll kan främja blodcirkulationen, öka ämnesomsättningen och därigenom förbättra sömnen, samtidigt som man förhindrar och förbättrar högt blodtryck, främjar blodcirkulationen i fötterna, förhindrar gikt och stärker matsmältningssystemets funktion.

Låt oss nu prata om hur man köper kegelövningsboll. Eftersom fotmassageraren är en elektrisk apparat som direkt kommer i kontakt med människokroppen är säkerheten för kegelövningsboll särskilt viktig.