Hur man handlar efter din första sexleksak

- Dec 09, 2019-

Så handlar du efter din första sexleksak

Att köpa din första sexleksak kan vara överväldigande. Med så många erotiska produkter där ute, hur vet du vilken som kommer att uppfylla dina sexuella behov? Här är flera saker att tänka på innan du köper en sexleksak:

  • Hur använder du leksaken?Vibratorer och fickmussor är bra för onani. En kukring, nippelklämmor eller begränsningar kan avnjutas under förspel eller sex.

  • Letar du efter att utforska en ny sexuell upplevelse?Om bondage eller anal play är på din to-do-lista finns det en hel delgrupp av specifika sexleksaker inriktade på dessa fetischer.

  • Hur bekväm är du med sexleksaker?Det är naturligt att känna sig bashful när du beställer din första dildo, vibrator eller rumpa. Var säker på att det finns diskreta alternativ, och Adam& Eve skickar produkter i paket utan beskrivning så att leveranskillen inte har någon aning om vad han hanterar.

  • Vad är din prisklass?Du behöver inte spendera mycket pengar för att få en sexleksak av hög kvalitet, men kostnaden kan fortfarande vara en faktor. Spendera vad du är bekväm med. Eftersom detta är din första leksak kan det vara mer meningsfullt att köpa flera billiga produkter för att ta reda på vad du gillar.