Maude Vibe.

- Dec 09, 2019-

image


Maude är inte ditt genomsnittliga sexleksman. Det finns ingen varm rosa silikon, ingen racy insinuationer, ingen grab påse med leksaker att granska. I själva verket gör Maude bara en vibrator, en underskattad, elegant skulptur av en sak som ser så elegant att du kan lämna det ute på ditt nattduksbord som konst. Och på $ 45, det är en ärlig-till-orgasm-gudarStjäla.

Rakt ut ur lådan, jag älskade duken resepåse min tjej Maude kommer in Storleken är perfekt för att bära vibe, och alla TSA-godkända flaskor glidmedel, plus kondomer, etc. Det är hög kvalitet och verkar mycket tålig. Faktum är att vibratorn själv är mycket resevänlig med sin låsfunktion. Översättning: Inga pinsamma vibrerande väska skakar över golvet eller flustered "Åh, det är bara min andra telefon?" stunder.

Om väskan var denna underbart utformad, kunde jag inte vänta att se vibe själv. Och lo! Det gjorde ingen besviken. Vibratorn är gjord av supersoft silikon, vars kvalitet är fantastisk, en av de bästa jag har känt hittills. Designen i sig är grundläggande, typ av en mjuk konform återges i en ack så elegant alabaster. Denna sak kunde titta helt hemma i ett museum, men naturligtvis, är goofball jag är, fortsatte jag att hålla den på toppen av min vagina och berätta för min man, "Titta! Jag är ett utropstecken!" Jag har ärligt talat ingen aning om hur han hanterar mig dagligen.