Detta kan vara den bästa vibrator jag någonsin försökt och det är för närvarande till salu

- Dec 02, 2019-

image

Det finns en ny klass av tekniskt kunniga sexleksaker som är olik allt annat din orgasm någonsin har sett. Den senaste inkarnationen råkar också vara den bästa vibrator jag någonsin provat, jag är ganska säker på att den teknik den använder kommer att revolutionera framtiden för alla nöjesprodukter. Ja, det är så bra.


Till skillnad från traditionella vibbar (som, duh, använda vibrationer för att stimulera dina känsliga fläckar), en ny sats av sonic vibratorer skapa etern runt din klitoris att suga upp, stimulera mer av din klitoris än du förmodligen trodde var möjligt. Jag hade provat vibratorer så här förut och låt mig berätta för dig, för fan. Men sonic vibrator från Lelo, företaget som ansvarar för några av de mest avancerade sexleksaker på marknaden, har helt revolutionerat min orgasm.


Den Lelo Sona Cruise, en elegant rosa och guld "sonic massager" med olika vibrationslägen och inställningar intensitet, och ett huvud som ser ut som en liten mun, är en sann spel växlare. Till skillnad från andra vibbar behöver du inte flytta Sona Cruise alls - placera munnen över din klitoris och det gör allt arbete för dig. Resultatet? En härligt bra orgasm utan att behöva lyfta ett finger. Det är till försäljning just nu på Amazon för $ 20 av detaljhandelspriset, en ganska djup rabatt.

Sonic sexleksaker jag har provat tidigare (som Womanizer och Satisfyer) vibrerar mycket mjukt eftersom deras huvudsakliga funktion är sug- det känns som de når djupt inne i din kärna, dra en orgasm ur dig. Lelo Sona Cruise känns mer som en vibrator, med extremt kraftfulla vibrationer på ytan av klitoris. Detta förvånade mig, eftersom pressmeddelandet mailade till mig sa att det "stimulerar hela klitoris-även de delar du inte ser- med en ivrig, fladdrande sonic hum, för en annan typ av orgasm som produceras av den milda djup-vävnad massage av sonic vågor." Det var inte min erfarenhet: Vibrationerna kändes väldigt koncentrerade på huvudet.


Ändå var sonic vibration åtgärder bra. Det skapade en långvarig klimax efter en sensuell uppbyggnad, den typ av lyxigt utdragen orgasm som fortfarande har du känner tingly minuter senare. Medan dess konkurrenter syftar till att få kvinnor av snabbt och göra ett jävligt bra jobb på det-Lelo Sona Cruise syftar till mer ihållande nöje. Och det lyckas också: Min orgasmer från den här tar mer som fyra eller fem minuter, snarare än två eller tre, men de följer en mycket distinkt båge. Runt en minut eller två innan klimax, börjar min vagina med singular sammandragningar fördelade några sekunder ifrån varandra, som alla känns som sin egen mini orgasm. Jag skulle beskriva processen som mer av en kulle än ett berg med en skarp topp.