Typer av sexleksaker

- Dec 02, 2019-

huvudkategorier:

  • Vibratorerär en av de mest populära sexleksaker. De finns i många former och storlekar och kan vara speciellt utformade för G-Spot eller klitoris stimulering. Små motorer levererar vågor av njutning till dina känsligaste områden, så att du kan styra hur snabbt du klimax. Klassiska vibratorer har en fallisk form medan diskreta kulvibbar liknar ägg. Kanin vibratorer är en mycket populär delmängd som har både en axel och klitoris stimulator att fördubbla din njutning. Miljontals kvinnor har en vibrator undanstoppad i sina nattduksbord, ett bevis på hur väl denna sexlektor gör sitt jobb.

  • Dildossimulera en penis och är avsedda för vaginal eller anal användning. Realistiska dildos funktionen vener, åsar, ett huvud, och bollar, men inte alla dildos är utformade för att se ut som en penis. Dubbelsidiga dongs är lätt införlivas i lesbisk sex, så att kvinnor kan njuta av samtidig penetration. Många kvinnor köper dildos för onani, och sugkopp dildos kan även användas i duschen för en extra våt upplevelse. Dildos är också en populär onani leksak bland homosexuella män.

  • Butt pluggarär analleksaker som sätts in för att stimulera prostatan eller förbereda anus för sex. Det finns vibrerande butt pluggar, gelé rumpa pluggar, och små butt pluggar avsedda att bäras diskret offentligt. Butt pluggar är ett populärt val för homosexuella män, även om många raka par har införlivat analspel i deras sexliv.

  • Manliga masturbatorersom Fleshlights och pocket fittor imitera slidan eller anus och används ofta av män för solospel. Manliga masturbators kan se ut som riktiga vaginor eller bakdörrar (det finns även kändis formar), medan andra är helt enkelt utformade för känsla. Oavsett vilken typ av masturbator du köper, de flesta innehåller mjuka kärlekstunnlar med nubs eller åsar för maximal stimulering medan dragkraft.

  • Prostata massageapparaterstimulera en mans P-Spot bakifrån och kan leda till explosiva orgasmer. Många av dessa leksaker vibrerar för maximal njutning och kan avnjutas av homosexuella och raka män.

  • Analpärloroch avlägsnas från anusen för att stimulera bakdörren. Pärlorna kan vara uppträdda tillsammans eller skulpterade på en insertable axel. Anal pärlor är ett populärt val för män och kvinnor som tycker om bakre penetration.

  • Penis ringarbärs vid basen av penis och används för sexuell stimulering eller för att upprätthålla en erektion. Vibrerande kukringar retas en kvinnas klitoris under sex. Det finns även kukringar med bifogade butt pluggar för att penetrera mannen bär ringen. Allt detta mångsidighet innebär penis ringar åtnjuts av raka och homosexuella par.

  • Bondage leksakeromfattar handfängsel, begränsningar, spridarstänger, piskor och andra verktyg för dominerande och undergiven lek. Många människor blev nyfiken på BDSM efter lanseringen av Fifty Shades böcker och filmer, och sex leksakstillverkare var glada att hänge sig åt sitt intresse genom att skapa produkter för varje upplevelsenivå. Oavsett om du var i träldom innan det var coolt eller funderar på att bli straffad för första gången, det finns en sexleksyr för dig.

  • Penisärmar och förlängningaranvänds för att lägga till längd och omkrets till din medlem. Dessa sexleksaker glider över din penis, med många med texturer eller vibrationer för extra stimulering. Penis förlängningar kan användas för att förbättra vaginalt eller analsex för en super-sized sexuell upplevelse.

  • Strap-on sexleksakerfunktionen dildos eller vibratorer knutna till en sele bärs runt en kvinnas midja. Används för lesbisk sex och pegging, band ons öppna upp en hel del erotiska möjligheter för äventyrliga par.