Att använda vibratormassage är ett effektivt sätt att ta hand om

- Jun 17, 2019-

Att använda Vibrator-massage är ett effektivt sätt att frigöra spänningar och stress och främja avkoppling. Vibratormassagen har också en mätbar terapeutisk effekt på immunsystemet. En är den vanligaste formen av massage med Vibrator, och 24 är skonsamma och lätta att använda Vibrator-massage. Forskarna tog blodprover med jämna mellanrum före och efter att ha använt Vibrator-massage och fann att de som bara fick en Vibrator-massage i Sverige hade betydande, positiva förändringar i blodkompositionen.

Studier har visat att det inte bara är bra att använda Vibrator-massage, det kan också vara bra för dig. Människor försöker ofta använda Vibratormassage som en del av en hälsosam livsstil, men fram till nu, kroppens immunsvar, finns det inte mycket fysiologiskt bevis.

Förutom den betydande ökningen av lymfocyter och vita blodkroppar för att bekämpa och förebygga sjukdom, minskade massagegruppen Vibrator också kortisolnivåerna. Kortisol är ett stresshormon som utsöndras av binjurarna. Vibrator-massagegruppen upplevde också en minskning av arginin vasopressin, ett hormon förknippat med aggressivt beteende. Massager med Vibrator används ofta för att behandla ryggsmärta, sömnstörningar och andra stressrelaterade tillstånd.