WORD OF MOUTH tungvibratorer

- Dec 02, 2019-

OBS! Damer! En ny stil med vibrator blir populär och kan förvandla dina orgasmer.

Kvinnor har gnällt om ”tungvibratorer” som sägs efterlikna det nöje som kände sig under oralsex.

image


Företag som säljer de ovanliga sexleksakerna säger att de är väldigt diskreta och känner sig som en mänsklig partner. Webbplatsen förklarar: "Om du gillar att din tunga flimrar snabbt och hårt är det en leksak för dig." Dess dynamiska silikontips kommer att ha du dirrar med nöje slickuppdelad när de stimulerar blodflödet och ökar känsligheten. Håll den på klitoris eller dela glädjen runt. ”

Det rekommenderas att ett vattenbaserat smörjmedel tillsätts för att känslorna känner sig ännu mer realistiska. Och cheerurheart rekommenderar att leksaken är vattentät så att den kan användas i badet eller duschen om du vill. Det kan verka dyrt, men leksaken har för närvarande ett antal femstjärniga recensioner. En nöjd kund skrev: ”Jag tror att jag kanske är kär i den här leksaken. Allvarligt. Jag äger en hel del sexleksaker och var verkligen inte' jag är säker på den här, men efter att ha köpt den och använt den några gånger är den fantastisk. ”En annan tilllade:“ Wow just wow ... Jag trodde aldrig att det var möjligt att få oralsex lika bra som när mannen går ner på mig, men tro mig att denna flimrande tunga bokstavligen har blåst bort mig. ”


Och till och med sexexperterna gillar om" tungvibratorer" ;.


Sex och relationsexpert Sammi Cole berättade för Fabulous Digital:" Tungevibratorer är en fantastisk leksak för alla som' ett fan av sensationerna av oralsex, eftersom de flimrande rörelserna och supersjukma materialen kan återskapa känslan av att en partner går ner på dig (utan tungkrammen!).


GG quot; De kan användas var som helst på kroppen, vilket innebär att du kan utforska alla typer av förspel med eller utan en partner närvarande - lägg bara till surrar av smörjmedel för den mest livliga upplevelsen."