Penis Enlarge Pro-extender

Pumpning skapar ett vakuum, vilket ger ökat blodflöde in i penis och hjälper den att stanna där för en längre och tjockare erektion.
chatta nu

Produktinformation

produktnamn

Penis Enlarge Pro-extender


Pumpning skapar ett vakuum, vilket ger ökat blodflöde in i penis och hjälper den att stanna där för en längre och tjockare erektion. Den slitstarka genomskinliga 8 1/2 "x 2 1/4" ABS-cylindern låter dig övervaka dina framsteg. Enkelt grepptag och en luftslang utan krimp betyder smidig och snabb pumpning.

Tryck nu bara på enis Enlarge Pro-extender-strömknappen. Du hör en diskret brumma - och känner att dess milda och stadiga sug börjar. Låt vakuumsuget börja fungera. Titta igenom graderade kammaren när den drar blod i skaftet, så att din penis sväller tills du har uppnått en intensiv erektion.


Stäng av sugan genom att trycka på strömbrytaren. Eller om du vill ha en omedelbar frigöring av tryck, tryck på snabbkopplingsknappen bredvid strömbrytaren. Experimentera med sugnivån och varaktigheten av njutningen. Din Fleshpump kommer med en timmes vakuumkraft, så du är fri att ta dig tid och njuta av varje otrolig sekund.


Modellnummer: GUCX531

Fuktion: Hjälp erektion

Kontrollerad: Halvautomatisk

Meterial: ABS + silikon

Paket: Färglåda


Beskrivning

· Stark kraftpumppenis med attraktiv penisförstoringspump för mäns penispumpförstoring

· OEM & ODM-service

· Meterial: ABS-cylinder, PVC-slang, silikonhylsor

· Kontrollerad: Halvautomatisk

· Funktion: Hjälp erektion

· Certifiering: CE, ROHS

3


Hot Tags: penis förstora pro-extender, Kina, tillverkare, leverantörer, grossist, anpassade, lågt pris

Förfrågning

You Might Also Like